tim iz Mostara / VIDEO Pelješki most kakvog još niste imali priliku vidjeli. Pogledajte spektakularnu snimku iz zraka

Image
Foto: Screenshot

Ekipa iz Mostara i inače producira slične videe, a s obzirom da je Pelješki most posljednjih tjedana postao prava senzacija, nije bilo teško odabrati upravo njega

9.8.2022.
13:01
Screenshot
VOYO logo

Prije točno dva tjedna otvoren je Pelješki most za koji se kaže da je spojio jug Hrvatske s ostatkom zemlje te su svi pohrlili da prođu preko njega.

No, neki naravno nisu u toj mogućnosti, ali zato si mogu pogledati najnoviju spektakularnu snimku Peljškog mosta iz zraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo smo htjeli snimati u Dubrovniku, ali nismo našli dobar pristup za dron pa smo se uputili na Pelješki most i snimili to u petak", rekao je za 24 sata producent Gordan Stojkić iz Mostara koji je s ekipom snimio predivne kadrove Pelješkog mosta. Video su objavili na svom YouTube kanalu Untitled Team.

"Svi nam govore da je video bolji od onih koji su bili kad se Pelješki most otvarao. Snimke su atraktivne, nismo ga snimili običnim dronom. Ovaj može juriti 170 kilometara na sat i baš radi fine kadrove, daje vam neki osjećaj moći. Električne daske jure oko 50 kilometara na sat", dodaje Stojkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dronom je upravljao Miran Kević, dok se na električnoj daski vozio Igor Krezić. Ova uigrana ekipa iz Mostara i inače producira slične videe, a s obzirom da je Pelješki most posljednjih tjedana postao prava senzacija, nije bilo teško odabrati upravo njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo