svaka čast / VIDEO Spasio mačiće koje je netko ostavio u snijegu i ledu: Pogledajte kako danas izgledaju

Životinje su bile zalijepljene za smrznuti snijeg i nisu se mogle micati

25.1.2020.
12:53
VOYO logo

Topla kava i naftni radnik u kanadskoj Alberti spasili su mačiće koji su se od hladnoće smrznuli i nisu se mogli ni pomaknuti. Ne samo to, nego je putem svoje objave na Facebooku mačićima pronašao i novi dom.

Led otopljen kavom

Kendall Diwisch je pregledavao naftne bušotine u Alberti kad je pronašao tri mačića koji su se zalijepili za smrznuti snijeg. Životinje su bile zalijepljene za smrznuti snijeg i nisu se mogle micati. Diwisch je brzinski iz auta uzeo termosicu s kavom i vruću kavu prolio po snijegu kako bi otopio snijeg koji je zarobio mačiće.  Sve tri životinjice je udomila jedna obitelj iz Alberte.  Nije poznato tko je napustio životinje i tako ih ostavio vani na iznimno niskim temperaturama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Danas sam našao tri mačića na jednoj cesti koja je na putu do jedne od mojih naftnih bušotina. Jadnici su tamo vjerojatno bili cijelu noć jer su se počeli smrzavati za tlo. Odveo sam ih kući, nahranio i utoplio, izgledaju zdravo i prijateljski su raspoloženi. Ako netko traži dodatak obitelji, obavijestite nas jer će mačićima trebati dom. Čini se da su sva trojica mužjaci. Dali smo im i tretman protiv nametnika'', napisao je na Facebooku.

Udomljeni su zajedno i sva trojica uredno jedu i piju te su vrlo energični, dodao je Diwisch na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike