Vikend u Areni / VIDEO Svjetski taekwondo spektakl: Korejski demo tim Kukkiwon pokazao zašto su najbolji na svijetu

Korejski demo tim – Kukkiwon posjetiteljima je demonstrirao svoje umijeće

26.11.2018.
15:00
VOYO logo

Kup Veleposlanika Koreje najveće je humanitarno međunarodno taekwondo natjecanje za djecu i mlade u Hrvatskoj, a okuplja preko 1000 natjecatelja iz Hrvatske i inozemstva, a kup posjećuje preko 7000 gledatelja.

Tijekom službenog početka humanitarno međunarodnog taekwondo natjecanja u zagrebačkoj Areni korejski demo tim – Kukkiwon posjetiteljima je demonstrirao svoje umijeće te oduševio prepunu Arenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natjecanje je u organizaciji Taekwondo kluba Jastreb i Veleposlanstva Republike Koreje, a ove godine poklanjaju ga beskućnicima grada Zagreba o kojima skrbi udruga Fajter pa je i ovogodišnji slogan humanitarne akcije „Fajteri za fajtere“.

Taekwondo klub Jastreb, vodeći je taekwondo klub u državi koji broji čak 22 osvojena naslova ekipnih prvaka Hrvatske kroz selekcije seniora, juniora i kadeta. Klub je rasadnik mladih perspektivnih sportaša s 400-tinjak članova, a u svojoj dugogodišnjoj tradiciji od 27 godina djelovanja oblikovao je brojne vrhunske taekwondo sportaše i reprezentativce Hrvatske. Dugi niz godina organizatori su brojnih humanitarnih akcija s mališanima. Promotori i pokrovitelji natjecanja su Predsjednica Republike Hrvatske, Središnji državni ured za šport, Hrvatski Olimpijski odbor, Hrvatski taekwondo savez te Gradonačelnik Grada Zagreba. To je ujedno i najveće međunarodno događanje na prostorima Hrvatske u taekwondo sportu i tradicionalno se održava već 20 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo