propala ideja / Vinuo se u nebesa na stolcu pomoću 100 balona pa završio u zatvoru

'Bio sam sam među oblacima u stolici od 20 dolara, i to je bilo to', rekao je muškarac koji je pokušao reklamirati svoju tvrtku

8.7.2015.
8:53
VOYO logo

Skydiver Daniel Boria iz Kanade u nedjelju je zavezao 110 balona ispunjenih helijem za svoju stolicu te se podigao iznad grada.

Htio je reklamirati svoju tvrtku, ali je na kraju završio u zatvoru, piše CNN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policiji je poslije priznao da je htio skočiti padobranom na Calgary Stampede, godišnji dvotjedni rodeo, ali loše vrijeme i jaki vjetrovi su njegove balone otpuhali u krivom smjeru pa je tako sletio u polje, kilometar i pol od ciljanog mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U jednom trenutku gledao sam u balone, oni su počeli pucati, a stolica se tresla. Gledao sam dolje i vidio kako 747 uzlijeće, a drugi je slijetao. Bilo je nevjerojatno. Radi se o najnevjerojatnijem iskustvu koje možete zamisliti. Bio sam sam među oblacima u stolici od 20 dolara, i to je bilo to", rekao je Boria za CBC.

Iako mu je plan propao, priznao je da se odlično zabavio, a policija ga je zadržala jedan dan u zatvoru pod optužbom za ugrožavanje života i uništavanje imovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao sam da bi me mogli uhititi, ali nisam mislio da će policija biti toliko stroga po tom pitanju", priznao je Kanađanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo