biograd boat show / Više od 300 izlagača: U šumi jedara kriju se brodovi za različite dubine džepova

Od onih superluksuznih do onih polovnih i manjih

19.10.2018.
8:14
VOYO logo

Sljedeća tri dana Biograd na moru centar je nautike srednje Europe. Otvoren je jubilarni 20. nautički sajam, a ističu se premijere luksuznih jahti. Više od 300 izlagača predstavilo je isto toliko plovila i time potvrdilo status ovog sajma kao vodećeg sajma tog tipa u Srednjoj Europi. 

U šumi jedara kriju se brodovi za različite dubine džepova. Od onih superluksuznih do onih polovnih i manjih, cijenom prihvatljivijih većem broju zaljubljenika u more.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brod do 10 metara. Prvo dan se mora pogledati šta se sve da i drugi dan se mora misliti i treći dan ćemo uzeti, kupiti il' uzajmiti", kaže Kristijan Šuster iz Njemačke.

Na jubilarnom 20. Biograd Boat Showu sudjeluje više od 300 izlagača i očekuje se oko 20 tisuća posjetitelja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ipak smo uspijeli rasprodati sve raspoložive prostore, nikad više brodova, lijepe luksuzne motorne jahte su ovu godinu se znatno povećali, taj segment se nekako doživio", kaže Milan Šangulin, direktor Boat Showa.

Biogradski sajam ove godine nudi i 33 premijere. Šibenska tvrtka premijerno je pokazala norveške brodove pune malih, ali nautičarima značajnih rješenja 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijena modela 320 kreće od 218 tisuća eura plus PDV sa standardnom opremom koja uključuje grijanje i ove osnovne stvari na brodu. S dodatnom opremom cijena naravno raste. Početna cijena ovog 375 modela je s opcijom dva Volvo motora od 300 konja je 351 tisuću eura plus PDV", kaže Hrvoje Šarić.

Luksuzni dvotrupac na jedra izgleda kao prostrani stan, a u 5 kabina komforno se može smjestiti 10 osoba. Cijena nešto više od 5 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što mi se sviđa? Sve, sve mi se sviđa. Jedino mi se ne sviđa što nemam novca", kaže Helmut. 

Ali, uvjeravaju nas organizatori, i najskuplji brodovi pronađu kupce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo