Snašao se / Vjerovali ili ne: Priznao lažno ubojstvo kako bi policija očistila snijeg do njegove kuće

Image
Foto: Screenshot/YouTube
Image
Foto: Screenshot/YouTube

Sad mu prijeti kazna od 119 grivana (oko 27 kuna) zbog lažne pritužbe i gubljenja vremena javnih službenika

16.2.2021.
22:03
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Jedan Ukrajinac odlučio je pozvati policiju i reći kako je počinio fiktivno ubojstvo ne bi li policija očistila cestu do njegove kuće koja je bila zatrpana snijegom. 

Image
Maleni Jakov /

U selu kraj Obrovca se nakon 24 godine čuje dječji smijeh: 'Nek' je on nama živ i zdrav. Prvo nam je dijete, ali ne i posljednje'

Neimenovani muškarac iz sela Grybova Rudnya nazvao je nacionalni broj za hitne slučajeve i priznao jezivo ubojstvo. Rekao je da je očuhu zabio nož u prsa nakon svađe, te da ne diše. Ukrajinac je rekao da je spreman predati se ako policija može doći do njegove kuće, piše Oddity Central.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ceste su bile zatrpane snijegom, stoga je Ukrajinac policiji rekao da, ukoliko ga žele uhititi, moraju uzeti ralicu. Kad su stigli policajci, pronašli su očuha muškarca koji ih je zvao živog, a nakon ispitivanja "ubojica" je priznao da je prijavio lažni zločin. Policija je rekla novinarima kako je muškarac jednostavno bio nezadovoljan stanjem cesta do sela i nadao se da će policija očistiti put.

Navodno je znao da ralica obilazi okolna sela, no nije bio zadovoljan rezultatima čišćenja. Sad mu prijeti kazna od 119 grivana (oko 27 kuna) zbog lažne pritužbe i gubljenja vremena javnih službenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike