UŽIVO IZ LONDONA Od 10 sati / Vodimo vas na "Malo drukčije kraljevsko vjenčanje": Najuzbudljiviji događaj godine pratite na RTL-u, Vijesti.hr i Tabloid.hr

Image
Foto: Vijesti.hr

U posebnoj emisiji „Malo drukčije kraljevsko vjenčanje“ moći ćete pratiti svaki trenutak najiščekivanijeg događaja godine. Budite uz RTL od 10:00 sati

19.5.2018.
7:00
Vijesti.hr
VOYO logo

Cijeli svijet s nestrpljenjem iščekuje da sat zakuca podne što će označiti početak ceremonije vjenčanja mlađeg sina princeze Diane, princa Harry i Meghan Markle

Spektakl iz kapele sv. Georgea u Windsoru pratite UŽIVO na RTL-u, portalu Vijesti.hr i Tabloid.hr već od 10:00 sati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 10:30 sati počinje posebna emisija „Malo drukčije kraljevsko vjenčanje“ kroz koju ćete moći pratiti svaki trenutak najiščekivanijeg događaja godine. 

Meghan Markle ni po čemu nije tipična kraljevska nevjesta, a tipičan nije ni njezin princ, poznat kao ljubitelj žena, raskalašenih zabava i pokera na skidanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što o modernoj kraljevskoj romansi misle politolozi, stilisti, novinari i glazbenici, doznajte u posebnoj emisiji "Malo drukčije Kraljevsko vjenčanje". Naši gosti su profesor na Fakultetu političkih znanosti Zoran Kurelić, novinarke i poznavateljice kraljevskih prilika Nada Mirković i Antonija Mandić, stilist Borut Mihalić i stručnjakinja za vjenčanja, pjevačica Maja Šuput. 

Tijekom gotovo 4 sata prijenosa voditeljica Ana Brdarić Boljat sa svojim će zanimljivim gostima analizirati svaki trenutak ovog spektakularnog vjenčanja. Ispred kapele sv. Georgea te s ulica Londona javljat će se reporterke Maja Oštro i Ines Goda. Emisiju uređuje Mojmira Pastorčić, urednica RTL Direkta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL kroz cijelu subotu donosi uključenja na vjenčanje desetljeća, otkud će se uživo javljati reporterke Maja Oštro i Ines Goda, a u 17:50 emisija „Exkluziv“ će imati specijalno kraljevsko izdanje.

Ne propustite saznati sve pikanterije o kraljevskom vjenčanju i ove subote izaberite program RTL televizije. Budite s nama već od 10:00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo