Žrtva vojnog manevra / Vojni mlažnjaci probili zvučni zid i uspaničili pauna, njegov vlasnik prijavio je štetu od 1500 eura

Image
Foto: Bundeswehr/YT/screenshot

Lokalna policija u trenu se našla zatrpana pozivima građana koji su opisivali da su im se tresli zidovi domova. Ali, jednom stvoru bilo je puno gore nego njima

9.9.2021.
16:18
Bundeswehr/YT/screenshot
VOYO logo

Prvo je u srijedu Nürnberger Nachrichten na svom portalu objavio vijest da su dva Eurofightera Bundeswehra dan ranije oko 16 sati iznad Bavarske probili zvučni zid takvom silinom da je grmljavina probila uši građanima od Nürnberga do Regensburga i dalje.

Policiju su građani zatrpali pozivima, opisivali su da su im se tresli prozori, čak i zidovi…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je riječ o tako brutalnom udaru buke da su se policiji Neumarkta ubrzo počele javljati tamošnje redakcije kako bi provjerile istinitost glasine koja se proširila da se uslijed zračnog i zvučnog udara nekakva letjelica srušila na sportskom uzletištu u okolici Nürnberga.

Ispalo je da je to ipak bila samo glasina, da se nije srušila nikakva letjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se ispostavilo da jedna druga neobična vijest koja se proširila tog dana nije bila glasina. Policija gradića Amberg, opet je objavio Nürnberger Nachrichten, priopćila je da je vlasnik lokalne peradarske farme prijavio štetu koju je pretrpio zbog probijanja zvučnog zida.

Image
Nepozvani gost /

Hit snimka! Žena u dvorištu pronašla medvjeda kako se odmara u bazenu za napuhavanje

Image
Nepozvani gost /

Hit snimka! Žena u dvorištu pronašla medvjeda kako se odmara u bazenu za napuhavanje

Njegov paun, prijavio je, tako se šokirao kad ga je pogodio zvučni udar, upao je u paniku i krenuo svom silinom bježati, očito toliko van sebe da je pao i slomio nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrijedna životinja", prenijela je policija vlasnikov opis svog pauna, i njena slomljena noga njemu vrijede 1500 eura, te on stoga od Bundeswehra namjerava tražiti toliku odštetu.

Nije to i jedino. Vlasnik farme je rekao da su i druge njegove životinje pretrpjele stres, i to takvih razmjera da bi mogle od posljedica oboljeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo