'plaćen da putuje kroz vrijeme' / 'Vremenski putnik' tvrdi da zna budućnost i nije dobra: 'To nije moje mišljenje, to su činjenice'

Mladić tvrdi da je vladin zaposlenik koji je plaćen da putuje kroz vrijeme

22.12.2018.
16:15
VOYO logo

"Vremenski putnik" iz 2030. otkrio je što nas očekuje u idućoj godini, a ono što je rekao uznemirilo je mnoge koji vjeruju kako se Noah zaista vratio iz budućnosti, javlja Apex TV.

U snimci je otkrio kako će mnogi stanovnici Zemlje u narednoj godini vidjeti NLO i neviđenu snježnu oluju. Ona će navodno izbrisati nekoliko veliki gradova u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i kako će funkcionalno "robotsko oko" biti pušteno u javnost u travnju 2019, a novi čip će omogućiti da paralizirani ljudi počnu ponovno hodati. "2020. Donald Trump će biti ponovno izabran za predsjednika SAD-a. To nije moje mišljenje, to su činjenice", dodao je mladić koji tvrdi da je vladin zaposlenik koji je plaćen da putuje kroz vrijeme.

"Možda je ovo što radim loša ideja, možda će me uloviti. Ipak, moram upozoriti javnost da je putovanje kroz vrijeme stvarno, a da vlada od vas skriva to da se time potajno služi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U videu je glas mladića izmjenjen dok on pokazuje zapise iz budućnosti. Njegova misija u kojoj se vratio u 2030., navodno je neslavno propala jer je, kako kaže, dobio otkaz, prenosi se na kanalu Apex TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo