snimanje uskoro počinje / Za 'Robin Hooda' prijavilo se 1100 statista, razgledavaju se još neke lokacije u Dubrovniku

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Audicija za statiste održavala se prošli tjedan, a vjerojatno će biti angažirano od 700 do 800

25.1.2017.
22:14
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Menadžer za lokacije tvrtke "Pakt media" DeanTošović rekao je u srijedu u Dubrovniku kako se za snimanje filma "Robin Hood: Origins" prijavilo oko 1100 statista, a vjerojatno će biti angažirano od 700 do 800, te je dodao kako se razgledavaju još neke lokacije za snimanje u Dubrovniku. 

"Imamo 1100 prijavljenih ljudi", rekao je Tošović i dodao kako će vjerojatno angažirati njih dvije trećine te da su ispunjeni zahtjevi za specifičnim skupinama statista, poput blizanaca i slično. Također je rekao kako se razgledavaju još neke lokacije za snimanje u Dubrovniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Audicija za statiste održavala se prošli tjedan, a po neslužbenim navodima, njihov će honorar biti oko 250 kuna po danu snimanja.

Već je najavljen dolazak velikih glumaca, poput oscarovaca Jamieja Foxxa, Tarona Egertona i drugih, a Dubrovnik će u filmu predstavljati srednjovjekovni grad Nottingham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimanje počinje 20. veljače i trajat će do 5. ožujka, a snimat će se na dijelu Straduna, u Ulici sv. Dominika, na dijelu iza katedrale i u podnožju tvrđave Minčete te u Posatu.

Film režira Otto Bathurst, a jedan od producenata je i slavni glumac Leonardo DiCaprio, koji bi, po neslužbenim informacijama, također trebao doći u Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za film je predviđeno 90 milijuna dolara, a dodatnih 100 milijuna uložit će se u njegovu promidžbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo