montiran preko miramarske ulice / Zagreb poput Pariza, Venecije i Praga: dobio Most zaljubljenih

Zagreb je, poput nekih velikih gradova, dobio Most zaljubljenih. Montiran je preko Miramarske ulice, a bit će prilagođen i osobama s invaliditetom

15.8.2015.
18:38
VOYO logo

I Zagreb je, poput Parza, Venecije ili Praga dobio Most zaljubljenih. Montiran je preko Miramarske ulice, a povezuje zagrebački Botanički vrt i adrenalinski park iza hotela Esplanade. Građanima će biti dostupan za nekoliko dana, i to samo dok je, za posjetitelje, otvoren Botanički vrt.  

Most čelične konstrukcije, dugačak je oko 22, a širok dva metra. Ograda mu je od kaljenog laminiranog stakla, a podnice od hrastovine. Bit će prilagođen i osobama s invaliditetom, a gradski je proračun koštao 950 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo neka se zove most zaljubljenih, Ja sam dao taj naziv, a vi ako imate bolji recite", rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Dodao je da će se most uređivati i sastavljati narednih 10-ak dana do kada će se povremeno voziti otežano. Iz Ureda za promet kazali su da će posebna regulacija važiti od ponedjeljka 17. 8. 2015. godine do petka 21. 8. 2015. godine u vremenu od 9 do 15 sati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo