nevjerojatna priča / Zatrudnjela sa strancem: ono što je učinio njen muž će vas oduševiti

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Radi se o jednoj ženi koja je imala vezu na jednu noć te zatrudnjela. Ono što je učinio njezin muž je nevjerojatno

23.1.2016.
18:47
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Mnogi ljudi tvrde da oni, koji imaju tendenciju da budu nevjerni, su oni koji ne znaju kako biti zadovoljni.

Međutim ova priča pokazat će vam potpuno drugačiju stranu. Radi se o jednoj ženi koja je imala vezu na jednu noć te zatrudnjela. Ono što je učinio njezin muž je nevjerojatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je njegova priča:

"Moja supruga i ja se znamo 5 godina, zajedno smo 4 godine. Ona je iz Istočne Europe, ali ovdje je došla još kao student. Nije završila fakultet, odustala je i preselila se živjeti kod mene još dok smo se zabavljali. Napravili smo planove za brak još odavno i sve je bilo na svom mjestu i prema planu. Stvari su se odvijale perfektno. Upoznala je moju obitelj, oni su je obožavali, sve je bilo odlično. 

Otprilike mjesec dana pre venčanja, otkrili smo da je u drugom stanju. Ništa strašno, događa se. Koristili smo kondome, ali događa se, bilo je trenutaka kad smo samo koristili 'izvuci brzo' metodu. 

Plan za vjenčanje nismo mijenjali, sve je ostalo po starom. Apsolutno sam siguran da sam zaljubljen u ovu ženu, i mislio sam da je sve sjajno. 

Ipak, nakon vjenčanja, stvari više nisu bile iste. Osjećao sam se da postoji neka daljina između nas, nešto čudno u njenom ponašanju. Ona se nedavno otvorila i priznala mi je istinu: postoji šansa da beba nije moja. Ona je plakala, govorila mi je da me voli. Ja sam joj povjerovao. 

U vrijeme kad je ostala trudna, otišla je na zabavu s nekim prijateljima i završila je tako što je imala pijani seks sa strancem. Nije čak znala ni njegovo ime, a nije se čak najbolje mogla ni sjetiti kako je izgledao. Rekla mi je da se kajala od tada. 

Bio sam šokiran. Nisam imao ideju kako odreagirati. Rekao sam joj da moramo da napraviti test očinstva, a ona se složila. Natjerala me je da joj obećam da ću ostati s njom ako je dijete moje. 

Rekla je i da je to bila najgora odluka u njenom životu i da se pokajala i da je samo meni vjerovala dovoljno da se otvori jer me je voljela i ja sam znao da volim nju i da ću joj oprostiti. 

U tom trenutku nisam znao šta bih napravio kad bih saznao da dijete nije moje. 

Napravili smo test, otišli smo kod genetičara, objasnili razloge. Nije bilo jeftino, ali morao sam znati. 

Ispostavilo se da ja nisam otac djeteta. Nisam mogao vjerovati. Moja žena, žena koju sam volio, prevarila me je i bila je trudna s nečijim tuđim djetetom. 

Nisam znao što činiti. Dio mene ju je volio i znam da je ona voljela mene, ali drugi dio nije se mogao izboriti sa tim. 

Nisam imao ideju što bi joj se dogodilo ako je ostavim. Ona nema primanja, nema obitelj ovdje, samo nekoliko prijatelja. Mora sama uzdržavati i sebe i dijete. Ipak, mislim da nemam u sebi to da mogu nastaviti uzdržavati ih. 

Dio mene je jako želio razvod ili poništenje braka. Ipak, nisam bio siguran da je to prava stvar koju trebam učiniti, ili ostati u braku. Znao sam da bi ona jako patila ako je ostavim, osobno, emotivno i financijski. Isto tako sam znao da nemam nikakvu obavezu prema djetetu koje nije moje, ili prema njoj kada se razvedemo. 

Znam da je napravila grešku. Ipak, još uvek sam je volio. Mislim da se to može svakome dogoditi, posebno ako je pod utjecajem beskorisnih prijatelja. 

Bio sam zbunjen i odlučio sam otići na neko mirno mesto. Otišao sam u crkvu, sjedio sam tamo dugo i pitao Boga za pomoć. Jedan stariji par me je primjetio i prišao mi je pitajući što nije u redu. Počeo sam plakati i ispričao im sve vezano za svoju dilemu. Ne znam što me je natjeralo da ispričam svoju osobnu priču, ali jesam. Onda su mi oni rekli da, ako je iskreno volim, trebam joj oprostiti i prihvatiti dijete. Ako joj je žao, trebam joj dati šansu. Rekli su mi i da budem jak i da odem biti s njom jer sam joj sada potrebniji više nego ikada, da je utješim. 

Ljubav znači da trebate biti sa svojim partnerom kroz sve uspone i padove, rekli su mi. Rekli su mi i da znaju da će mi biti teško, ali djelovali su sigurni da ćemo ona i ja biti divan par i sjajni roditelji djetetu. Negdje u svom srcu počeo prihvaćati ovaj savjet koji mi je ovaj stariji par dao i odjednom sam počeo osećti malo unutrašnjeg mira. 

Prošlo je nekoliko godina odtad i mogu vam reći da sam u sretnom braku i imamo divnu djevojčicu. Moja kćerka je moj najbolji prijatelj, a moja žena i ja se nikad nismo ovoliko voljeli kao sada!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo