Velika kolektorska ljubav / Zbog svoje opsesije potrošila 300.000 kuna na stvari 'Hello Kitty'

Image
Foto: Twitter

Dizajnerica cipela i velika ljubiteljica "Hello Kitty" u proteklih je dvadeset godina skupila oko 5.000 brendiranih stvari

22.7.2016.
10:30
Twitter
VOYO logo

Na sjeveroistoku Londona u Walthamstowu živi jedna neobična 31-godišnja Amy-Louise koja je poznata po svojim memorabilijama. Radi se o 5.000 brendiranih stvari "Hello Kitty" na koje je potrošila preko 300.000 kuna

Takve stvari kupuje zadnjih 20 godina i do sada je skupila plišane igračke, haljine, torbice, posteljinu, cipele i ostale razne stvari, poput personaliziranog skutera. Zadnje što je kupila je svjetiljka za sobu i japanke po niskoj cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amy je ispričala kako nije bilo puno "Hello Kitty" stvari dok je bila mlađa tako da je još uvijek jedna od onih kojoj je najlakše kupiti poklon. "Bilo što vezano uz Hello Kitty i presretna sam danima", priznala je. No, s obzirom da joj je život obojan rozom bojom i hrpom bijelih mačaka, ljudi se sigurno pitaju je li to utjecalo na njen ljubavni život. Amy tu ideju odbija. Štoviše, tvrdi da joj je njena opsesija pomogla prekinuti potencijalno loše veze i da je bila samo u dugim i prihvaćajućim vezama.

Bavi se dizajniranjem cipela te trenutno uči japanski jezik kako bi se mogla preseliti u zemlju svoje ljubimice Kitty. "Moj je život pomalo lud i ja izgledam ludo, ali nisam potpuni idiot", zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo