'zakaj volim špansko' / ZET-ov vozač kojeg su Zagrepčani voljeli: 'Mene je puno puta pustio bez karte kad bih zaboravio pokaz'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Ovaj vozač ZET-a je vrlo brzo stanovnicima Španskog postao najdraži vozač zagrebačkog javnog prijevoza

13.2.2018.
15:15
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Skoro svaki dan slušamo negativne priče o vozačima ZET-a, no ima i onih koji su susretljivi, ljubazni i koje njihovi putnici vole.

Jedan od njih je Marijan, vozač ZET-a koji je vrlo brzo stanovnicima Španskog  postao najdraži vozač zagrebačkog javnog prijevoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje sjećanje na Marijana sa susjedima je podijelila je jedna Zagrepčanka u grupi 'Zakaj volim Špansko', a za njom su se poveli i ostali građani koji imaju lijepo sjećanje na njega.

Image
Image

(Foto: Zakaj volim Špansko)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao je uvijek i pričekat ako netko trči na bus. Isto tako je znao pustit i muziku sa radija na razglasu od busa", kazao je jedan od građana.

"Obično je pozdravljao kada bi sa Ilice skretao lijevo prema kvartu, ispod pruge..mislim da je kazetu puštao ,ali u svakom slucaju lijepo od njega, imao je i ugodan glas", dodao je drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene je puno puta pustio bez karte kad bih zaboravio pokaz ... samo je trebalo pristojno zamoliti i objasniti u cemu je problem", još je jedan od komentara građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo