SLAVLJENIČKO RASPOLOŽENJE / Zoran Šprajc pred kamerama proslavio Direktov rođendan i otkrio kad se vraća u emisiju!

'Lijepo je vidjeti vas nakon pet mjeseci na okupu, malo ste mi i nedostajali'

20.4.2020.
23:03
VOYO logo

Rođendansku je tradiciju važno održati pa smo za Direktov peti rođendan otišli do čovjeka kojeg niste vidjeli pet mjeseci - Zorana Šprajca!

Svih tih mjeseci ono što se najčešće može čuti jest - kad će se on vratiti. Najbolje je da to kaže on sam!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo vas je vidjeti nakon pet mjeseci na okupu i moram priznati da ste mi malo nedostajali. Ali malo. Otkrio sam život bez televizije, no taj je život došao kraju. Već mi je neugodno najavljivati povratak jer sam ga već najavljivao i onda se dogodilo koronastanje, a rizična sam skupina pa mi RTL, koji je odgovorna televizija, nije dao da se družimo. Dakle, diskretno ću to najaviti - u četvrtak se vraćam na male ekrane. Ovo zagrijavanje je neka predigra tome", kazao je omiljeni voditelj.

Dakle, za samo tri dana vodit će Direkt nakon toliko mjeseci izbivanja! I to u suludo doba korone kad nam svima mnogo toga nedostaje pa tako i Zoranu Šprajcu. No, nije optimist po pitanju skorog povratka "na staro".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam rekao da mi nedostaje posao. Nećemo se tako skoro vratiti 'na staro', kako mi se čini. Vidjeli smo u Direktu večeras da nas čeka izazovno vrijeme. Osobno, snašao sam se, upoznao vrtlarenje, obišao Medvednicu uzduž i poprijeko, upoznao svako drvo u Maksimiru. Nisam jedan od onih koji je ostajao doma, da budem iskren, ali držao sam se svih pravila, kako apostoli u Stožeru i preporučaju. Mislim da nas čeka još puno emisija, tvojih i mojih, u kojima će korona biti glavna tema", istaknuo je Šprajc.

Prije pet godina na današnji dan krenuo je Direkt i teško da se moglo očekivati kako će emisija doći do 1003 emisije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad sam gledao ovu malu retrospektivu naših emisija, mojih najava... Puno se promijenilo, osim moje kravate koja stoji ukrivo. Ostali smo dosljedni", kazao je Šprajc uz smijeh pa komplimentirao Mojmiri Pastorčić i nastavio:

"Htio sam raditi nešto drukčije, RTL je htio nešto drukčije i našlo se još ljudi koji su htjeli nešto drukčije pa smo se u ovih četiri do pet godina okupili kao sjajan tim. Najbitnije, svidjelo se to i gledateljima pa smo tu gdje smo sada. Naravno, ne možemo rođendan proslaviti bez torte pa ćemo uz nju proslaviti. Inače, ovo je jedan od najvećih izazova, rekli su mi iz režije, imamo delay pa je paljenje svjećica i puhanje u njih pravi izazov, učiniti to simultano."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelji su si na kraju poželjeli sretan rođendan, puhnuli su u svjećice te poželjeli još barem pet godina Direkta.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo