integracija servisa / Zuckerbergov veliki plan: Odsad ćete s Messengera moći slati poruke na WhatsApp

Image
Foto: Wolfram Kastl/DPA/PIXSELL

Svaka aplikacija bi i dalje funkcionirala samostalno, ali velika promjena stigla bi u pozadini

25.1.2019.
16:32
Wolfram Kastl/DPA/PIXSELL
VOYO logo

U procesu su veliki planovi za Facebook. Kako je potvrđeno, Mark Zuckerberg planira integraciju njihovih servisa za slanje poruka - WhatsAppa, Messengera i Instagrama. 

Svaka aplikacija bi i dalje funkcionirala samostalno, ali velika promjena stigla bi u pozadini, objavio je New York Times. To znači da bi korisnici koji možda koriste samo jednu od njih mogli komunicirati s drugima koji se nalaze u Facebookovoj mreži različitih digitalnih proizvoda. Takav zahvat značio bi i da će tisuće radnika morati promijeniti kako svaka od ovih aplikacija radi na svojoj osnovnoj razini, a plan je da to naprave krajem ove ili početkom sljedeće godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi Verge, ako bi omogućili tu komunikaciju sada razdvojenih platformi, Facebook se nada da bi korisnici bili više uz njih i to koristili kao primarni alat za komunikaciju. S druge strane, oglašivačima bi mogli komunicirati da ljudi uz njih provode više vremena i tako bolje kotirati na tržištu gdje su im glavni protivnici Google i Apple sa svojim rješenjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo