došao u glavni grad / Zvijezda Nemoguće misije Esai Morales za Direkt otkrio zašto je došao u Zagreb, ali i detalje suradnje s Tomom Cruiseom

Morales je došao u Zagreb na operaciju vida a otkrio je kako je surađivati s Tomom Cruisom

20.9.2021.
22:51
VOYO logo

Fanovi hitova Mission Impossible nestrpljivo čekaju sedmi nastavak a već se snima i osmi. U oba nastavka zlikovac kojeg treba savladati Tom Cruise je Esai Morales, glumac kojeg znamo i iz brojnih američkih serija. Morales je došao u Zagreb na operaciju vida, a zašto to nije obavio u Americi, kako je surađivati s Tomom Cruisom i hoće li Mission Impossible snimati do 88. godine? 

 Nemamo svaki dan priliku razgovarati s holivudskom zvijezdom.Što Vas dovodi u Hrvatsku?

Ovdje sam jer sam čuo za tog liječnika, njegovu obitelji i njegovu kliniku gdje su bili mnogi moji prijatelji i svi govore o njoj. Kažu - "Napokon vidimo, ne trebamo više naočale za vid, predivno je". Nikada u životu nisam bio na operaciji. Tri godine sam čekao i uvijek sam razmišljao da ću otići ako budem u blizini. Onda sam počeo snimati Nemoguću misiju i pomislio sam - U Londonu sam, to je manje od dva sata leta, možda je vrijeme da odem.

Možemo li reći da su Vam hrvatski liječnici olakšali život jer pretpostavljam da će Vam sada biti puno lakše čitati i učiti scenarij?

Da. Ja sam čovjek u određenim godinama, iako se u duši osjećam kao dijete i u srcu sam još mlad. Nije baš lijepo za vidjeti da ovo radim cijelo vrijeme.

To je bila moguća misija, ali možete li nam sada otkriti neke sočne detalje sa snimanje Nemoguće misije 7?

Prva scena koju sam snimio s Tomom bila je borba na krovu vlaka koji se kretao brzinom od 100 kilometara na sat kroz kišu i razne vremenske uvjete. Dva mala užeta nas drže i ja se molim, dok se nas dvojica tako borimo, da ne ubijem sebe ili njega.

Nikada u životu nisam radio na ovako složenom filmu. Tom je stara škola zabavljača. On je poput starih filmaša 20-ih i 30-ih godina. To je spektakl, to ima wow faktor.

Osmi dio uskoro izlazi. Mislite li da će ovo ikada postati moguća misija ili ćemo Vas gledati u 20. nastavku za 10 godina?

Tom navodno razmišlja o tome da preda palicu nekome drugom. Ali, to ništa nije službeno. Znate, ne možemo zauvijek biti presijedi i prestari.

Hoćete li sljedeći put u Hrvatsku povesti i Tom Cruisea?

Da, mislim da je čak vani sada. Ne, slušajte, Tom ima svoj raspored, čovjek će uskoro otići u svemir, ako me razumijete. Jednu stvar nam je redatelj rekao - Jedina stvar koja me plaši više od onog što radimo u Nemogućoj misiji 7 je ono što nas čeka u osmom nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo