čeka suđenje / Zvjerski su ga mučili, bio im je rob kod Karlovca: 'Svoje zlostavljače sanjam, imam noćne more'

Image
Foto: Vijesti.hr

Rasim Ćufurović smješten u jednom centru u Hrvatskoj gdje mu je, kaže, dobro. Suđenje još nije počelo

27.10.2019.
10:38
Vijesti.hr
VOYO logo

Rasim Ćufurović (37) iz Velike Kladuše, koji je završio kao rob na imanju u Draganiću kod Karlovca, gdje je bio zvjerski premlaćivan, u ekskluzivnoj ispovijesti za Dnevni avaz kazao je da je na sigurnom i da su mu nakon svega proživljenog „popustili živci”.

Na pitanje je li ga iko kontaktirao iz Općinskog suda u Karlovci, gdje treba početi suđenje njegovim zlostavljačima, novinarki je rekao: "Ništa, gospođo. Niko me nije zvao, nisam davao nikakve izjave, ništa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je proživio pakao u Draganiću, danas Rasim kaže: "Tu i tamo, ponekad sanjam, noćne more, živci su to."

Trenutno je smješten u jednom centru u Hrvatskoj gdje mu je, kaže, dobro i prima socijalnu pomoć, koja nije velika. O svojim zlostavljačima iz Draganića, nerado govori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bježim od toga, što manje pričam, to bolje. Nemam ni kuću ni posao, imam svojih problema preko glave koje ne mogu riješiti. Sve to oko mene, sve je to luda kuća i sve mi to ide na živce. U centru mi je dobro", kazao je na kraju Rasim Ćufurović.

Za strašan slučaj robovlasništva u listopadu prošle godine podignuta je optužnica protiv osmero članova obitelji Velić, suđenje još nije počelo.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasim Ćufurović je u travnju 2016. godine, u potrazi za poslom, došao na imanje Velića u Draganiću kod Karlovca i tu, pod prisilom i protiv svoje volje, ostao sve do listopada 2017. godine kada je pobjegao u strašnom psihičkom i fizičkom stanju.  

Naime, bačen je polumrtav u jarak iza imanja, iz kojeg je Rasim ispuzao i došao do susjeda, koji su potom pozvali Hitnu pomoć pa je odvezen u karlovačku Opću bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo