nema ozlijeđenih / Zapalio se putnički vlak, unutrašnjost potpuno izgorjela

Image

Zadnji vagon putničkog vlaka koji prometuje na relaciji Zagreb-Slavonski Brod zapalio se tijekom puta, a u Starom Petrovom Selu požar su gasili vatrogasci. Unutrašnjost vagona potpuno je izgorjela

22.2.2015.
9:12
VOYO logo

U subotu navečer zapalio se zadnji vagon putničkog vlaka na relaciji Zagreb-Slavonski Brod, u požaru nije bilo ozlijeđenih, a na željezničkom kolodvoru u Starom Petrovom Selu požar su gasili vatrogasci dobrovoljnog vatrogasnog društva, izvijestila je policija.

Kako se navodi u priopćenju, u subotu u 21,49 sati zaprimljena je dojava konduktera putničkog vlaka br. 2023, koji prometuje na relaciji Zagreb-Slavonski Brod, da je došlo do zapaljenja zadnjeg vagona, i da će stati na željezničkom kolodvoru Staro Petrovo Selo kako bi se požar ugasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na željeznički kolodvor u Staro Petrovo Selo upućeni su vatrogasci i policijska ophodnja PP Nove Gradiške, koja je potvrdila dojavu.

U požaru nema ozlijeđenih osoba, a u gašenju požara sudjelovali su pripadnici DVD-a Staro Petrovo Selo i Godinjak. Unutrašnjost vagona potpuno je izgorjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo