'PRAVNA DRŽAVA NE FUNKCIONIRA' / Zatražili stanku u Saboru zbog štrajka glađu radnika Konstruktora

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Dodajmo i da je HDZ stanku tražio zbog strategije prometnog povezivanja države, odnosno činjenice da ne uvažava najvažnije prometne pravce

11.7.2014.
10:31
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Nefunkcioniranje pravne države i sustava, što se ogleda na primjeru radnika splitske tvrke Konstruktor, te strategija prometnog povezivanja Hrvatske, razlozi su za jutrošnju saborsku stanku koju su zatražili Hrvatski laburisti odnosno HDZ, a priključili se HDSSB i HNS.

"Prije dva dana raspravljali smo o novom Zakonu o radu, a ovih dana vidi se agonija radnika Konstruktora koji u ponedjeljak idu u štrajk glađu, jer ne funkcionira pravna država i sustav", upozorio je laburist BrankoVukšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ stanku traži zbog strategije prometnog povezivanja države, odnosno činjenice da ne uvažava najvažnije prometne pravce, kaže BrankoBačić. Bačić je na stanki ustrajao unatoč sugestiji predsjednika Sabora JosipaLeke da će se o pitanjima koje spominje razgovarati kad se bude razgovaralo o samoj strategiji.

Zahtjevima za stankom zbog obje teme priključio se i HDSSB, a HNS pak želi govoriti na temu prometne strategije, baš kao i laburisti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo