'do jutra ćemo ih spustiti u grad' / Zbog snježne oluje stotinjak učenika zarobljeno na Sljemenu!

Snijeg je zabijelio velik dio Hrvatske pa je na brojnim cestama promet otežan ili potpuno obustavljen. Stotinjak učenika 3. razreda OŠ Retkovec ostalo je odsječeno na Sljemenu zbog snijega koji je zatrpao sljemensku cestu.

24.1.2014.
19:14
VOYO logo

Stotinjak učenika OŠ Retkovec ostalo je zbog snježne mećave zarobljeno u domu Crvenog križa na Sljemenu jer je zbog vremena zatvorena sljemenska cesta.

Kroz Hrvatsku se zbog snijega vozi usporeno

"Puhao je olujan sjeverni vjetar tijekom prijepodneva te srušio dosta stabala uz sljemensku cestu. Zato je ona i zatvorena. Dosta vozača je ostalo zarobljeno na samoj sljemenskoj cesti. Naše ralice pokušavaju ih izvući van cijeli dan" izjavio je za RTLDanas direktor Zagrebačkih cesta AlenGospočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image



"Što se tiče djece, u ranim jutarnjim satim, oko 2, 3, krećemo u proboj kroz sljemensku cestu i nadamo se da ćemo ih spustiti u grad sutra prije podneva", uvjerava Gospočić.

Ukoliko snijeg tijekom noći stane, imate moju riječ da će zagrebačke ceste biti čiste ujutro, kazao je direktor Zagrebačkih cesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svih 215 ekipa Zagrebačkih cesta su na terenu, čiste grad, no snijeg se pojačao tijekom popodnevnih sati i to baš u vrijeme popodnevne špice, petak je, ljudi se vraćaju s posla.

"Zato su ralice ostale u tim prometnim gužvama, zajedno s cijelokupnim prometom. To je uzrok cijelog prometnog kaosa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
Image
Foto: Boris Scitar/PIXSELL

"Pred zagrebačkim cestama i svim djelatnicima je duga snježna noć, borit ćemo se. Ukoliko snijeg tijekom noći stane, imate moju riječ da će zagrebačke ceste biti čiste ujutro", kazao je za kraj direktor Zagrebačkih cesta.

Aktualnu vremensku prognozu možete pratiti i OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo