zbog prekomjerne težine / Žena umrla jer su joj zabranili ulazak u avion

Image

Suprug je najavio tužbu protiv aviokompanija tvrdeći da Vilmu nisu pustili u avion zbog prekomjerne težine. Kaže da su se već bili smjestili u zrakoplov kad ih je djelatnik zamolio da izađu, jer nemaju prikladan pojas kojim bi se ona vezala.

27.11.2012.
9:23
VOYO logo

Amerikanka Vilma Soltesz preminula je u Mađarskoj zbog zdravstvenih komplikacija nakon što je tri aviokompanije zbog debljine nisu pustile u avion.

Vilma je imala čak 200 kila, a sa suprugom je stigla u Mađarsku 17. rujna. Mjesec dana kasnije trebala se vratiti u New York kako bi nastavila s terapijama. Naime, Vilma je imala dijabetes i probleme s bubrezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin suprug najavio je tužbu protiv aviokompanija tvrdeći da Vilmu nisu pustili u avion zbog prekomjerne težine. Kaže da su se već bili smjestili u zrakoplov kad ih je djelatnik zamolio da izađu, jer nemaju prikladan pojas kojim bi se Vilma vezala.

"Kad smo shvatili da se gospođa neće moći sigurno prevesti na odredište, uputili smo je u Prag gdje imamo veće zrakoplove. Tamo su je sat vremena pokušavali smjestiti, no bezuspješno", tvrde predstavnici tuženih kompanija. Kažu da su učinili sve prikladno kako bi smjestili Vilmu, no da to jednostavno nije bilo moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo