ZASTRAŠUJUĆI ZLOČIN / Ženu polio benzinom i živu zapalio u liftu!

Image
Foto: photos.com
Image
Foto: photos.com

Delores Gillespie izgorila je na smrt nakon što ju je muškarac, za kojeg se pretpostavlja da je njen bivši dečko, polio benzinom i zapalio te ostavio da umre u agoniji.

18.12.2011.
11:04
photos.com
VOYO logo

Delores Gillespie, 64-godišnjakinja iz New Yorka, izgorila je u liftu nakon što ju je nepoznati muškarac polio benzinom i zapalio.

Navodno je riječ o njenom bivšem dečku, koji je čekao ispred lifta da se Delores vrati kući. Zastrašujući napad  trajao je svega minutu, ali sve su snimile dvije nadzorne kamere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema policijskom izvješću, Gillespie se pokušala obraniti, ali ju je muškarac koji je imao zaštitnu masku na glavi, pošpricao direktno u lice i po cijelom tijelu. Tada je uzeo Molotovljev koktel i bacio ga u lift. Gillespie je umrla na licu mjesta, a napadač je pobjegao.

Vatrogasci i policija došli su na mjesto zločina nakon što su susjedi prijavili požar, ali nitko nije ni pomislio o kakvom se zastrašujućem zločinu zapravo radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nisam vidio ovakvo nešto, a bavim se ovim poslom jako dugo", izjavio je jedan detektiv.

Za sada nitko nije uhićen, a policija provjerava bolnice jer pretpostavlja da je napadač zadobio opekline te je moguće da se tamo skriva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo