POJEO VUK MAGARCA? / Žestoki 'fajt' Jeremića i Mišetića na Twitteru

Image
Foto: AP/Pixsell (montaža)

Odvjetnik generala Ante Gotovine, Luka Mišetić, te predsjednik Opće skupštine Ujedinjenih naroda, Vuk Jeremić, žestoko su se obračunali na Twitteru.

22.11.2012.
11:12
AP/Pixsell (montaža)
VOYO logo

Odvjetnik generala Ante Gotovine, Luka Mišetić, započeo je pravi mali rat riječima na Twitteru.

Naime, nakon objave teksta u Jutarnjem listu koji tvrdi kako je predsjednik Opće skupštine Ujedinjenih naroda, Vuk Jeremić, lagao kada je tvrdio da je sazvao javnu raspravu o presudi haaškog suda na East Riveru, Mišetić je krenuo s provociranjem bivšeg šefa srbijanske diplomacije.

"Pojeo Vuk magarca?", napisao je Gotovinin odvjetnik na Jeremićevom Twitteru.

"Biste li prihvatili da mi budete odvjetnik prilikom potencijalne tužbe za klevetu Jutarnjeg lista", uzvratio je Jeremić.

Image
Foto: Twitter
Image
Foto: Twitter



"Nažalost, preopterećen sam pisanjem tužbi za klevetu protiv visokog dužnosnika UN-a koji osporava presude vlastitog suda", nastavio je s 'fajtom' Mišetić.

"Znao sam od početka da nemam šanse da Vas dobijem, nisam Vaš tip. Nemam ničiju krv na rukama", ni Jeremić nije zaostajao u svojim komentarima.

"Da, niste moj tip. Zastupam samo nevine", odgovorio je Mišetić.

"Jao izvinite, nesporazum. Na profilu Vam piše da ste bili advokat Gotovini. Nisam shvatio kao šalu, ali sad kapiram! Pozdrav, V", zaključio je Jeremić.

Ovoj njihovoj raspravi pridružili su se i brojni građani Hrvatske i Srbije. Dok Hrvati naglašavaju kako je sramota to što Jeremić nije govorio istinu kada je pričao o raspravi u UN-u, Srbi se zgrožavaju neistinitim pisanjem hrvatskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo