sporni zagreb tower / Zmajlović demantirao da je preseljenje odgođeno: 'Vidite da smo tu'

Image
Foto: RTL

Ministar zaštite okoliša demantirao je navode da je preseljenje Agencije za zaštitu okoliša u Zagreb Tower odgođeno do daljnjeg.

7.11.2014.
9:28
RTL
VOYO logo

Državni ured za upravljanje državnom imovinom nije zaustavio preseljenje Agencije za zaštitu okoliša u prostore Zagreb Towera, priopćili su. 

"Jučer je održan sastanak, a potrebno je dodatno regulirati međusobne odnose uključenih strana kod pitanja preseljenja. Ovaj Ured još nije dobio službeni zahtjev na tu temu, već najavu zahtjeva. Po službenom primitku zahtjeva isti će biti razmotren, a meritornu odluku će donijeti nadležno tijelo", priopćeno je iz DUUDI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Slobodna Dalmacija danas je objavila tekst u kojem stoji da je preseljenje Agencije za zaštitu okoliša u Zagreb Tower, planirano za ovaj vikend, odgođeno do daljnjeg jer Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) još uvijek nije odobrio selidbu. 

Istovremeno, ministar zaštite okoliša MihaelZmajlović danas je u Zagreb Toweru predstavio rezultate akcije "Velika čistka". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje našeg novinara vezano za ove navode ministar je odgovorio da nisu točni, kao i to da je na tu temu već sve rekao.

Na direktan upit jesu li preselili ili ne, Zmajlović je rekao: "Pa evo vidite da smo tu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo