PRVO OBRAĆANJE JAVNOSTI / Voditelji se ispričali obitelji medicinske sestre

Image
Foto: Youtube/screenshot

Radio 2 Day FM je naveo u ponedjeljak da je pet puta pokušao kontaktirati bolnicu kako bi razgovarali o snimci prije objave.

10.12.2012.
14:18
Youtube/screenshot
VOYO logo

Australska radijska voditeljica, koja se našla u središtu skandala nakon samoubojstva obmanute medicinske sestre u Velikoj Britaniji, u ponedjeljak je u na australskoj televiziji u suzama govorila o toj tragediji te naglasila da se želi ispričati obitelji bolničarke.

"Neprestano mislim na njih", rekla je MelGreig na kanalu Seven Network o smrti bolničarke koja je nasjela obmani radijskih voditelja i prespojila njihov poziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo sam se pitala ima li djecu", rekla je. U razgovoru za drugi kanal Nine Network Greig je rekla da bi im se željela ispričati. Njezin kolega voditelj Michael Christian je rekao da ga je satrla vijest o smrti bolničarke. "Preneražan sam, slomljen, utučen i izražavam najdublju sućut obitelji i prijateljima", rekao je na kanalu Nine.

Radio 2 Day FM je naveo u ponedjeljak da je pet puta pokušao kontaktirati bolnicu kako bi razgovarali o snimci prije objave. U nedjelju navečer je nakon hitnog sastanka uprave tvrtke koja je vlasnik radija navela da je smrt bila nepredvidljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Southern Cross, koji posjeduje brojne medije diljem Australije, odlučio je do nove uredbe zabraniti sve šale. Ukinuta je i sporna emisija Hot 30.

Medicinska sestra Jacintha Saldanha, podrijetlom iz Indije, koja je nasjela na telefonski poziv dvoje australskih radijskih voditelja koji su željeli doći do informacija o zdravstvenom stanju vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton, pronađena je mrtva u petak. Mediji su naveli da si je sama oduzela život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je bila prva koja je odgovorila na lažni poziv osobe koja se predstavila kao kraljica Elizabeta i preusmjerila ga drugoj sestri koja je potom odala podatke o zdravstvenom stanju trudne Kate Middleton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike