Alen Abramović (45), Zagreb
RTL

Alen Abramović (45), Zagreb

Alen ima 45 godina i dolazi iz Zagreba. Ima 184 kilograma, a po zanimanju je trgovački putnik. Prijavio se u treću sezonu 'Života na vagi' kad je shvatio da nije nikakav bauk suočiti se s vagom i pokušati sam sebi pomoći. ''Glavni mi je motiv za prijavu bio taj što želim promijeniti život i njegovu kvalitetu. Imam osjećaj da ne živim život koji bih trebao zbog okova debljine'', otkrio je Alen.

Alen kaže da njegovi prijatelji u njemu pronalaze utjehu, da voli život, ali mrzi debljinu koja ga sputava da u životu uživa punim plućima. Priznaje da oduvijek ima problema s kilogramima, a kako je dugo vremena živio u inozemstvu, hranio se nezdravo, pa je tako i nagomilao najveći broj kilograma. Alenova omiljena hrana su pizza, cheeseburger i tjestenina.

Smatra kako je sad došlo vrijeme da promijeni sve ono što ga muči te vjeruje da je u punoj snazi kako bi uspio u svome naumu i ponovno stao u odjeću u koju ne stane godinama. ''U prošle dvije godine primjećujem da izbjegavam izlaske i druženja zbog svoje debljine'', kaže Alen koji strahuje da će imati zdravstvenih problema ako ne uzme život u svoje ruke. Tko zna, možda mu gubitak kilograma pomogne da ostvari dječačku želju i postane pjevač.

Reci što misliš!