Filomena Roglić (31), Makarska
RTL

Filomena Roglić (31), Makarska

Filomena dolazi iz Makarske, ima 31 godinu i 145 kilograma. Samohrana je majka djevojčice od 13 godina, a priznaje da njezini problemi s težinom traju već nekoliko godina. ''Zanemarila sam sebe jer sam si uvijek na posljednjem mjestu. Posvetila sam se podizanju kćeri otkako je imala godinu dana, a potom i o majci koja je zbog bolesti godinama bila slabo pokretna. Ja sam se zato emocionalno tješila hranom'', otkrila je Filomena kojoj je prije četiri godine rođak preminuo zbog bolesti uzrokovane debljinom.

''Tada sam samoj sebi obećala 'ozdraviti' od kila. Prijavom u show odlučila sam konačno tome stati na kraj, promijeniti se iz temelja i vratiti samopouzdanje'', kaže Filomena dodajući kako ne želi da se njezina kći ikada posrami njezina izgleda.

Priznaje da je zbog prijave u show riskirala sve što je mogla. ''Da bih sudjelovala u showu, riskirala sam apsolutno sve. Dala otkaz, povjerila dijete majci, uložila sve što imam da preokrenem i spasim svoj život. Moja je konačna odluka biti žena koja nikada više neće spustiti glavu pred nekim zbog svoje debljine!'' zaključila je.

Reci što misliš!