Luka Smoljo (27) iz 'Života na vagi': 'Uvijek mi je bila želja upoznati curu kojoj ću se sviđati takav kakav jesam'

Luka Smoljo (27) iz 'Života na vagi': 'Uvijek mi je bila želja upoznati curu kojoj ću se sviđati takav kakav jesam'

Ime: Luka

Prezime: Smoljo

Mjesto: Zagreb

Godine: 27

Kilogrami: 151

Luka se u show prijavio jer su mu kilogrami postali težak teret zbog čega se ne može baviti sportom koji toliko voli. 'Želio sam nastaviti trenirati rukomet, ali sam prestao zbog brige i kilograma', rekao je te dodao da najviše strahuje za zdravlje te da jednog dana neće moći samostalno hodati zbog težine koju nosi.

 

Luka Smoljo, Zagreb (27)

Luka ima 27 godina i 151 kilogram, dolazi iz Zagreba i nije u vezi. Za prijavu u 'Život na vagi' motivirali su ga prijašnji kandidati i njihovi uspjesi.

'Želio sam nastaviti trenirati rukomet, ali prestao sam zbog brige i kilograma', priznaje Luka dodajući da najviše strahuje za zdravlje te da jednog dana neće moći samostalno hodati zbog težine koju nosi.

Za sebe kaže da je veseljak, uvijek spreman za rad koliko god on bio težak. Voli druženja s prijateljima i to ga usrećuje, a želio bi proputovati svijet i upoznati različite kulture.

Iako kaže da je jako zadovoljan svojim životom i podrškom koju ima od obitelji, volio bi smršavjeti kako bi bez problema mogao kupovati odjeću koja mu se sviđa te kako se ne bi morao brinuti o zdravlju. Kilogrami su mu se počeli nakupljati nakon što je u svim teškim i tužnim trenucima utjehu tražio u hrani. Ističe da su mu život i gomilanje kilograma obilježile svađe roditelja koje je često morao slušati, a koje su ga jako pogađale, pa kad god bi bio depresivan - posezao bi za hranom. U nekoliko je navrata izgubio veći broj kilograma, ali ih je brzo vratio.

Smatra da bi bolje prošao u životu da je mršaviji, a dosad bi možda našao i svoju srodnu dušu te zasnovao obitelj. 'Uvijek mi je želja bila upoznati curu kojoj ću se sviđati takav kakav jesam', zaključio je Luka.

Reci što misliš!