Marta Šolić (25), Senj

Marta Šolić (25), Senj

Ime: Marta

Prezime: Šolić

Mjesto: Senj

Godine: 25

Kilogrami: 161

Marta se u show prijavila kako bi skinula višak kilograma te da se jednog dana uda i osnuje malu obitelj. 'Želim promjenu, želim se osjećati kao sretna žena jer se najviše bojim da neću moći imati djecu i da nikad neću biti sretna osoba ako ne skinem kilograme', otkrila je Marta.

 

Marta Šolić, Senj (25)

Mladoj 25-godišnjoj Marti Šolić iz Senja najveći problem predstavlja njezinih 161 kilogram zbog čega ne može postati policajka ili vojnikinja, što bi silno željela. Zbog prevelike težine, bivša rukometašica morala je prekinuti baviti se sportom jer, objašnjava, nije mogla pratiti tempo ostatka ekipe, a što joj je, priznaje, najveća žrtva u životu koju je morala podnijeti.

'Kvaliteta života mi je trenutačno nikakva. Život mi se sveo na spavanje i jedenje iz dosade, a nikako se ne mogu pokrenuti', kazala je Marta, dodavši da bi joj najveće ostvarenje bilo skidanje viška kilograma te da se jednog dana uda i osnuje svoju malu obitelj. 'San mi je otići normalno na plažu i skinuti se u kupaći. San mi je normalno prošetati po ulici a da me nitko ne gleda s podsmijehom i napokon pronaći vjenčanicu kakvu želim', otkrila je Marta.

Senjanka je, otkriva, oduvijek bila bucka, a kilogrami su joj se počeli nakupljati u pubertetu, no tada si sama nije željela pomoći. Sada je, kaže, shvatila da mora napraviti nešto za sebe, a ponajprije za svoje zdravlje. 'Želim promjenu, želim se osjećati kao sretna žena jer se najviše bojim da neću moći imati djecu i da nikad neću biti sretna osoba ako ne skinem kilograme.'

Reci što misliš!