Miro Bajlo (35), Zadar
RTL

Miro Bajlo (35), Zadar

Ime: Miro

Prezime: Bajlo

Mjesto: Zadar

Godine: 35

Kilogrami: 150

Miro je suprug i otac dvije kćeri te po zanimanju časnik stroja na putničkim brodovima. U show se odlučio prijaviti jer je shvatio da mu je njegova debljina umalo razorila brak. Udebljao se 50 kilograma otkako je prestao pušiti. Zadranin smatra da je upravo sada došao pravi trenutak da promijeni životne navike jer bi ga to činilo sretnijim.

 

Miro Bajlo, Zadar (35)

Miro Bajlo dolazi iz Zadra i ima 35 godina i 150 kilograma, a po zanimanju je časnik stroja na putničkim brodovima. Ima suprugu i dvije kćerkice, a priznaje da mu je njegova debljina umalo razorila brak. Miro je do 2011. godine imao oko 115 kilograma, no udebljao se čak 50 kilograma otkako je prestao pušiti te počeo pretjerano uživati u jelu i piću.

Miro smatra kako je došao pravi trenutak da 'pod stegom' promijeni životne navike kako bi se mogao vratiti ponovno svome poslu na brodu, kupiti odjeću koju voli, trčati sa svojom djecom i kupati se ljeti u moru. Za sebe kaže da je dobar čovjek ali lak na hrani te da bi se njegov život uvelike razlikovao od sadašnjeg kada bi skinuo 60 kilograma. Tada bi ga i obitelj i njegova okolina više cijenili jer, otkriva, stalno mu zbog toga 'sjede na glavi'. Mirina su omiljena hrana slatkiši, kolači i sladoled.

Reci što misliš!