Vanja Žikić (28), Varaždin

Vanja Žikić (28), Varaždin

 

Ime: Vanja

Prezime: Žikić

Mjesto: Varaždin

Godine: 28

Kilogrami: 140

Vanji, grafičarki po zanimanju, glavni je motiv za prijavu u showu bio taj što više ne želi biti ista. Odmalena je, kaže, bucka, a najveća joj je želja da stane u svoje omiljene traperice konfekcijskog broja ispod XL. 'Želim promjenu, želim obitelj, želim osjetiti što je to ljubav i ne mogu se više gledati ovakvu!', otkrila je Vanja koja bi silno željela postati frizerka, ali je u tome sputavaju kilogrami, a tako bi pomogla i roditeljima koji su oboje nezaposleni.

 

 

Vanja Žikić, Varaždin (28)

Vanja Žikić odlučila je da više ne želi biti ista i to joj je bila najveća motivacija za prijavu u show. Varaždinka, koja ima 28 godina i 140 kilograma, priznaje da je odmalena bila bucka, a otkako je u ušla u pubertet, postala je depresivna. Kaže da joj roditelji nikad nisu bili podrška u skidanju viška kilograma, a njoj je nedostajalo da je netko pogura naprijed. Najsretnija bi bila kada bi uspjela stati u traperice konfekcijskog broja manjeg od XL te kada bi se napokon zaposlila kao frizerka u čemu joj odmaže njezina kilaža. Tako bi, kaže Vanja, pomogla i roditeljima koji su oboje nezaposleni.

'Želim promjenu, želim obitelj, želim osjetiti što je to ljubav i ne mogu se više gledati ovakvu. Teško mi je u sadašnjem životu slušati osuđivanja drugih ljudi, a i sebe same'', zaključila je Vanja koja se još od osnovne škole naučila slušati uvrede na račun svoje debljine.

Reci što misliš!