Provjerili smo gdje su kandidati prve sezone Života na vagi!

Dobro znana lica

Provjerili smo gdje su kandidati prve sezone Života na vagi!

Druga sezona popularnog RTL-ovog showa „Život na vagi“, u kojem kandidati gube kilograme i pokušavaju riješiti problem pretilosti te promijeniti životne navike, uskoro počinje na RTL-u.

Tim povodom provjerili smo gdje su neki od kandidata prve sezone.

Marin Delaš, jedan od bivših  sudionika prve sezone 'Života na vagi', prije nego je ušao u show znao je sjediti i po 16 sati za kompjutorom. Iako je prvi napustio natjecanje, danas mladom Osječaninu ne pada na pamet vrijeme trošiti za računalom. 'Ma kakav kompjutor, nemam vremena za to. Počeo sam raditi u šećerani, nisam se udebljao uopće, a budući da je ovo sezonski posao, uskoro ću ponovno krenuti u teretanu i nastaviti skidati kiograme', otkrio je Marin, koji se i dalje drži zdrave prehrane.

Silvija Lukšić iz showa je izašla sa 87 kilograma, a pohvalila se da sada ima 78! 'Cijelo vrijeme pazim na prehranu, plus što vježbam redovito. Promijenila sam životne navike od kada sam izašla iz showa i zbilja sam zahvalna što sam imala priliku sudjelovati u nečem tako korisnom', kazala je Silvija kojoj je cilj doći do 60 kilograma i ne namjerava odustati sve dok ne dođe do željene brojke. Silvija je stekla i prijateljstva za cijeli život pa se tako nerijetko čuje s Markom Matićem, Gabrijelom Crnjac te Darjanom Zajačkim, sve bivšim kandidatima showa.

Nedeljka Lihtar kaže kako joj je Život na vagi pomogao da osvijesti što jede i s čim treba prestati, mada iskreno priznaje da je poprilično teško promijeniti prehranu na kojoj je godinama bila.

„Trudim se smanjiti masnoće, sol, nastojim promijeniti neka jela koliko mogu“, kaže Nedeljka, koju su ljudi nakon showa prepoznavali na ulici, a i sad je vole pitati kako je bilo te zatražiti pokoji savjet. Čuje se redovito s Markom, Vlatkom, Neven joj je bio dvaput u posjeti, a glavno sredstvo komunikacije im je Facebook.

Davor Bolšec, baš kao i Nedeljka, kaže da je nakon Života na vagi počeo malo više paziti na prehranu, nastoji smanjiti šećer i sol, a kako je već prije „Života na vagi“ bio i u RTL-ovom kulinarskom showu „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, dosta često ga prepoznaju na ulici. Iako kaže kako ne ide za popularnošću, ljubazno se fotografira sa svima koji ga to traže. 

Izdvojeno

Reci što misliš!