Paško: 'Kada sam stigao na svadbu, otac me nije prepoznao!'
Toni Brnović

SUDBONOSNO 'DA'

Paško: 'Kada sam stigao na svadbu, otac me nije prepoznao!'

Paško Karlo, 37-godišnji poduzetnik i kandidat showa 'Život na vagi' iz Splita, svoje je sudbonosno 'da' izrekao za vrijeme trajanja showa.

Paško je otkrio je kako je izgledao njegov dvodnevni posjet kući, kako mu je bilo na svadbi i, najvažnije, što je rekla njegova supruga Martina.

'Bilo je dosta emotivno. Neću reći nerealno, ali jako je čudno doći u grad, vidjeti poznate ljude, a nikome se ne možete javiti', rekao je Paško kojeg je supruga Martina dočekala sa suzama, komentirajući da odlično izgleda, a njegov ga tata uopće nije prepoznao!

'Imam starijeg oca koji me nije prepoznao na prvu, ali to ćemo pripisati njegovim godinama, a ne mojim kilogramima', smije se Paško koji je od obitelji i prijatelja, kada su ga vidjeli, za svoj novi izgled dobio samo riječi hvale.

Pašku se, kaže, bilo teško vratiti u kuću u Samobor, ali zbog toga što mu je nedostajala supruga, a ne režim prehrane. 'Budući da sam se odlučio držati novog režima prehrane, nije mi stvaralo problem vratiti se nazad u show, više mi je bilo teško odvojiti se od supruge', priznaje Paško koji na svadbi nije pretjerivao s unosom kalorija. 'Nisam apsolutno ništa prekardašio, čak ni slatko nisam jeo, samo malo alkohola i to je to', otkriva kandidat 'Života na vagi' kojemu je cilj doći do 105 kilograma.

Koliko je kilograma sveukupno skinuo, gledatelji će saznati u finalnoj emisiji na RTL-u, a da je svadba bila romantična i vesela, uvjerite se sami. 

Izdvojeno

Reci što misliš!