Prije je svaka pekara bila moja, a sada mi tijelo više ne traži takvu vrstu hrane

Prije je svaka pekara bila moja, a sada mi tijelo više ne traži takvu vrstu hrane

U show je ušao sa 124,5 kilograma. Da ga danas sretnete na ulici, ne biste vjerovali.

Ma, ni on sam ne vjeruje da je od njegove velike tranformacije prošla samo godina i pol. Darjan Zajačko bio je jedan od kandidata prve sezone „Života na vagi“, a danas je veliki oslonac kandidatima koji su na njegovu mjestu. Svojim iskustvom pomaže im prebroditi najteže izazove, bilo fizičke, bilo psihičke i potaknuti ih da svoj život iz temelja promijene.

Kako bi ostao u formi i kako ne bi posustao sa zdravom prehranom, Darjan unaprijed planira svoje obroke.
„Dani su mi poprilično kratki pa moram pravilno rasporediti kad ću jesti i kada ću stići trenirati. Obroke i dalje ne preskačem, tri glavna i dva međuobroka. A što se treninga tiče, ako ga ne uspijem odraditi, onda se trudim barem hodati 45 minuta. Trenutno mi je to sve lakše organizirati jer radim na trećoj sezoni „Života na vagi“ pa se mogu uskladiti s kandidatima“, kaže Darjan.

Priznaje da je teško odoljeti svakodnevnim izazovima, ali uspijeva.

"Prije je svaka pekara bila moja (smijeh). Danas više nije tako. Uspijevam se kontrolirati jer znam koliko je kalorična hrana iz fast fooda ili pekare. Dozvolim si nekad neki junk food jer ne želim živjeti restrikcije. Ne branim si ništa, ali sad mi tijelo više ni ne traži takvu vrstu hrane“, priznaje Darjan. Kaže i kako ga ljudi još uvijek prepoznaju na ulici, prilaze mu, pohvale ga, pitaju zasavjete, ali i hvale show koji je mnogima pomogao osvijestiti problem pretilosti.

Darjan je nedavno proslavio 37. rođendan, ali si nije poželio ništa previše.
„Bio bih zadovoljan da sve ostane kako je. Imam posao na kojem sam sretan, radim i dalje na sebi i pripremam neke nove projekte. Želio bih jedino malo više vremena za obitelj i prijatelje, ali opet... Znate kako kažu: pazi što si želiš da ti se ne bi ostvarilo (smijeh)“, zaključuje Darjan.
 

Reci što misliš!