Treća sezona

Keti nakon ispadanja iz showa: 'Krećem u teretanu, moj osobni trener učinit će sve da zablistam'

Keti je u show ušla sa 136,5 kilograma, a iz njega izašla sa 121 kilogramom

U sinoćnjoj epizodi showa 'Život na vagi' zajedno s Markom Kregarom ispala je i Keti Ćorvila. S njom smo razgovarali odmah nakon toga, a ona nam je otkrila čemu se najviše razveselila nakon izlaska i nastavlja li živjeti po strogom režimu vježbanja i prehrane nakon izlaska iz showa.

"To jutro na dan ispadanja sam se probudila s osjećajem da ako bude crvena linija, da bih ja mogla biti ta koja odlazi doma. Nije me ispadanje iznenadilo jer sam prethodni tjedan imala problema, ne samo s leđima i nogom već mi je i koncentracija na ono što radim potpuno opala!", rekla je Keti iskreno za RTL.HR.

'Ponosna sam na sebe'

"Da kažem da mi je bilo svejedno kad sam čula da idem doma, nije. Ali sam sama sebi rekla, ideš mužu i djeci i nastavit ćeš tamo gdje si stala", priznaje te dodaje kako je ponosna na postignute rezultate. "Ma ponosna sam općenito na sebe koliko sam ozbiljno shvatila cijeli ovaj projekt. Za mene je ovo jedno veliko životno iskustvo", kaže.

Iako je na samom ulasku u show priznala kako joj je bilo teško donijeti takvu odluku jer ima dvoje djece, sad je potpuno sigurna da je to bila prava odluka. "Moram reći da je to bila moja najveća i ujedno najteža životna odluka koju nisam u niti jednom trenutku požalila. Koliko god da je bila žrtva, isplatilo se", kaže zadovoljno.

U kući su ovoj simpatičnoj 44-godišnjakinji iz Dubrovnika mnogi bili podrška. "Ma svi, a najviše Biserka i Baro, Marko i Filomena s kojom sam razvila poseban odnos", objašnjava.

A izvan kuće najveća podrška bila joj je, naravno, njezina obitelj. "Njima sam se najviše razveselila nakon izlaska iz showa, ali i mojim roditeljima te svekrvi, bez kojih ovo ne bi bilo izvedivo."

'Nastavljam trenirati s osobnim trenerom'

Iako više nije u timu, nastavlja s istim režimom i vani. "Trenirat ću Body Balance Gym gdje će moj osobni trener Domagoj učiniti sve da zablistam", kaže Keti te dodaje kako joj je sad najveći izazov izgubiti 40 kilograma dok ostali natjecatelji u showu dođu do finala. "Ne bojim se da ću posrnuti, stekla sam navike koje su mi potrebne da idem dalje. Nije lako, ali kad vidite da drugi primjećuju vaš trud, ništa nije teško i sve što ću još reći  -  vrijedilo je biti u showu!"

A show 'Život na vagi' pratite od ponedjeljka do petka u 21 sat na programu RTL-a!

Izdvojeno

Reci što misliš!