Miro nakon ispadanja: 'Nisam bio samoprozvani vođa, a trzavice koje sam imao s Ninom brzo sam riješio'

'ŽIVOT NA VAGI'

Miro nakon ispadanja: 'Nisam bio samoprozvani vođa, a trzavice koje sam imao s Ninom brzo sam riješio'

"Osjećao sam se radosno i tužno u isto vrijeme", otkrio je Miro za RTL.HR

U srijedu navečer iz showa 'Život na vagi' ispao je 35-godišnji Miro Bajlo, koji je na posljednjem vaganju dobio 3,6 kilograma i automatski je izbačen iz showa. Miro posljednjih dana nije trenirao kao ostali zbog zdravstvenog stanja pa ga je to sve dovelo do ovakvog rezultata. S Mirom smo razgovarali nakon ispadanja, a on nam je otkrio s kim se najbolje slagao u kući, je li sretan ili tužan zbog izlaska te kakvi su mu daljnji planovi.

Imao gotovo četiri kilograma više na vagi

"Iznenadilo me ispadanje jer sam se taj tjedan striktno držao prehrane po uputama trenera! Mislim da su me infuzija koju sam taj tjedan dobio te odsutnost s treninga, kako je doktor i sugerirao, potom velika količina vode doveli do plusa na vagi", objasnio je Miro koji je na posljednjem vaganju bio u plusu gotovo četiri kilograma.

"Osjećao sam se radosno i tužno u isto vrijeme. Radosno jer je slijedio susret s mojim najdražima, ženom i djecom, a tužno zato što sam ispao i što nisam sa svojim prijateljem Barom nastavio put do finala!" iskren je bio Miro koji je istaknuo kako su mu Baro, Biba, Petar i trener Mario bili najveća podrška te su ga najviše dizali tijekom života u kući.

'Nina i ja smo razriješili trzavice!'

S druge strane, Miro je posljednjih dana imao nekih trzavica s Ninom, posebno nakon vaganja, a jednom joj je prilikom spomenuo i da gubi premalo kilograma. No kaže da su on i Nina vrlo brzo izgladili odnose. "Razriješili smo trzavice! O Nini imam dobro mišljenje, ona je možda malo bolje od mene podnosila i doživljavala taj manji gubitak na vagi", zaključuje Miro.

Prilikom ulaska u show rekao je kako bi volio izgubiti 60 kilograma, a izgubio je 23,7 kilograma, ali i sadašnjim je rezultatima jako zadovoljan. "Moj se život već sad dosta promijenio, pun sam energije, osjećam se kao ptica, a kod kuće ću nastaviti još mršavjeti", kaže te dodaje: "Kuhanje, pisanje i slaganje treninga bili su mi najveći izazovi u showu, a posebno me dojmio MasterClass s Marijem Mlinarićem i Aleksandrom Rakašom!"

'Malo mi se zdravlje poremetilo'

Pred kraj boravka u showu Miro je počeo dobivati kilograme umjesto da ih je gubio, no za to ima objašnjenje. "Malo mi se zdravlje poremetilo, krv mi se ponovno zgusnula pa sam morao povećati terapiju, a istovremeno sam morao povećati unos tekućine i nisam mogao trenirati kao ostali", kaže.

Kilogrami prednosti koje je osvojio sa svojim timom kojem je bio vođa spasili su ga od toga da ranije ispadne iz showa, ali na posljednjem je vaganju imao gotovo četiri kilograma više nego na prošlom.

'Nisam bio samoprozvani vođa Crvenog tima!'

Na pitanje kome bi od preostalih natjecatelja u nastavku showa dobro došao kilogram prednosti, Miro detaljno objašnjava: "Kilogram prednosti osvojio sam samostalno na prvom izazovu uz pomoć prijatelja Bare! I sad bih usput volio razjasniti taj moj nadimak Vođa - nisam bio samoprozvani vođa, nego me crveni tim izabrao za vođu. Nakon toga tako sam se i postavio i ponašao iz razloga da osvojimo što više izazova, a samim time i dulji boravak u kući, što smo i uspjeli!" kaže rezolutno.

Nedavno su se neki od kandidata koji su ispali iz showa vratili u natjecanje, a Miro priznaje da ga je to iznenadilo. "Da, iznenadio me povratak kandidata jer toga dosad nije bilo u 'Životu na vagi'! Posebno sam se obradovao kad sam vidio starog cimera Marka Kregara, ali nakon povratka on nije bio više isti, ne znam zašto", pita se Bajlo naposljetku.

Show 'Život na vagi' pratite od ponedjeljka do petka na programu RTL-a u 21 sat!

Reci što misliš!