Nina nakon ispadanja: 'Oni koji misle da se šlepam na Luku, mogli su slobodno zatražiti trening sa mnom'

'ŽIVOT NA VAGI'

Nina nakon ispadanja: 'Oni koji misle da se šlepam na Luku, mogli su slobodno zatražiti trening sa mnom'

U show se prijavila, kako je rekla, jer je htjela postati vladarica svog tijela i postići više samopouzdanja, a u tome je i uspjela

Nakon posljednjeg vaganja u 'Životu na vagi' show je napustila Nina. S njom smo razgovarali o tome je li zadovoljna postignutim rezultatima, trzavicama koje je imala s Mirom te jesu li ona i Luka dobro funkcionirali kao par. „Nakon izlaska iz kuće osjećala sam se iznenađujuće dobro. Dugo vremena sam bila u izolaciji, puno sam smršavila, promijenila sam se psihički na bolje, stekla nove navike, prijateljstva, usvojila nova razmišljanja i veselila sam se izlasku u vanjski svijet vidjeti kako ću funkcionirati vani, a i jedva sam čekala vidjeti reakciju obitelji i prijatelja na moje rezultate“, kaže 25-godišnjakinja.

U show se prijavila, kako je rekla, jer je htjela postati vladarica svog tijela i postići više samopouzdanja, a u tome je i uspjela. „Puno bolje se osjećam u vlastitom tijelu, odlično, samopouzdanje mi je jako poraslo. Svjesna sam da imam još posla, ali sada se volim, sa puno zadovoljstva i ljubavi prema samoj sebi skidam ostatak i uživam u toj neopterećenosti“, objasnila je.

„Poprilično sam zadovoljna rezultatima, naravno da bih bila sretnija da je vaga pokazala još koji kilogram manje, ali sam presretna što sam stvarno ostvarila uspjeh na koji sam ponosna i gledam na sve to kao korak bliže svom krajnjem cilju“, dodaje.

'Oni koji su mislili da se ja 'previše šlepam' na Lukinu kondiciju su mogli slobodno zatražiti trening sa mnom'

Neki kandidati, poput Mire, tijekom showa su joj predbacivali da premalo gubi na vagi. Nina nam je to komentirala iz svoje perspektive. „Meni imponira što me neki imaju toliku potrebu komentirati. Ja sam se uistinu trudila i zato se sa takvim komentarima pojedinaca nisam nikada zamarala. Moja trenerica, moj plavi tim i Luka su uvijek cijenili moj trud i na temelju toga mi uvijek davali svoju podršku i motivirali me. Organizam je reagirao kako je reagirao, ali sam svejedno uspjela skinuti pozamašan broj kilograma, a u centimetrima sam se smanjila još više“, kaže ponosno.

Neki su joj zamjerili da se 'previše šlepa' na Lukinu kondiciju i snagu tijekom izazova, ali Nina se ne slaže s tim. „Mislim da smo spojeni u parove upravo po kondiciji i karakterima, a oni koji su mislili da se ja 'previše šlepam' na Lukinu kondiciju su mogli slobodno zatražiti trening sa mnom da vidimo koliko se ja to zapravo šlepam. Hvala“, kaže decidirano.

'Irena misli da je najveća igračica u showu'

S druge strane, gledatelji su često komentirali kako su upravo Nina i Luka bili dosljedni u cijelom showu i ponašali ste se jednako kao i kad su ušli. Nina nam je otkrila kako je ona doživjela ostale kandidate, tko joj se čini najiskreniji, a tko je 'najveći igrač'.

„Jako sam sretna sa velikom količinom pozitivnih komentara na nas, mislim da se stvarno vidi koliko smo mi sa jako puno pozitivne energije obavljali skoro sve zadatke, a i naspram drugih parova mi međusobno nismo imali trzavice, od početka showa smo se odlično 'kliknuli' i to je velika prednost. Za druge kandidate, mislim da su među najiskrenijim osobama Mario Mandić i Josipa, a najveći igrač ili barem osoba koja misli da je najveći igrač, Irena“, smatra.

S druge strane, Mario Mandić, Luka i Alen su joj, kaže, bili najveća podrška u kući.  „Oni su moji prijatelji od prvog dana sa kojima sam provela predobre dane u kući i vjerujem da ćemo vani nastaviti naša prijateljstva. Najviše sam se razveselila svojoj obitelji, njihovim reakcijama na mene i svim svakodnevnim stvarima poput kave na špici, mobitelu, ali i kupovanju odjeće u dućanima u kojima sam prije mogla kupovati samo modne dodatke i cipele“, komentira kroz smijeh.

'Najteži izazov bio mi je onaj prvi'

Osim njih, cijelim putem motivirao ju je njezin krajnji cilj. „A to je samopouzdanje, osjećaj zadovoljstva i ugode u vlastitom tijelu, ali i ono o čemu sam jako puno govorila, a to je maltretiranje. Želim ljudima koji prolaze kroz 'buling' pokazati da su oni jači od svega toga i da nikada ne odustaju od sebe, da se uvijek bore i da sami sebi moramo biti najveća podrška čak i kada se to čini nemoguće i preteško. Nikome nikada ne smijemo dopustiti da nas sputava nego iskoristiti sve svoje potencijale i u inat svima uspjeti ostvariti svoje ciljeve. Previše je zlobe i ljubomore danas u svijetu, treba ljude motivirati da se fokusiraju na sebe i svoj osobni rast, ovaj svijet bi bio puno ljepše mjesto“, smatra.

Otkrila nam je i koji joj je izazov bio najteži. „Meni je najteži izazov bio prvi, sa flamingosima, vjerojatno jer nitko od nas nije odmah očekivao takav izazov, jako je dugo trajao, uzbuđenje je kod svih nas bilo ogromno i stvarno sam se umorila.
Nisam imala momente kad sam htjela odustati, nekad mi je bilo teško jer izolacija nije lagana, ali onda bih popričala sa ljudima u kući i sve bi bilo ok“, priča.

' Bojim se da bih mogla posrnuti, ali strah je normalan'

Iako je bilo podbadanja i kalkuliranja u kući Nina nikome ništa ne zamjera. „Na kraju dana mislim da je svatko odlučio sam kako će se ponašati, prikazati i što će raditi. Ja sam dobila ono po što sam došla u ovaj show, još i više od toga, zahvalna sam na pruženoj prilici i što postoji ovakav projekt“, objašnjava.

Na pitanje nastavlja li istim tempom i kod kuće, Nina kaže da nastavlja obavezno. „Mislim da bi me Sanja 'zadavila' kada bih odustala!“, komentira Nina u šali te dodaje: „Bojim se da bih mogla posrnuti, ali strah je normalan. Ja sam ga prihvatila, svjesna sam da postoji u meni i to me potiče da dajem sve od sebe i gura me naprijed. Jako sam puno  postigla i samo se sjetim kako sam se osjećala nekad, a kako se osjećam sad i kako ću se tek osjećati kad dođem do svoje idealne kilaže!“

A show 'Život na vagi' pratite od ponedjeljka do petka na RTL-u u 21 sat! 

Reci što misliš!