'ŽIVOT NA VAGI'

Irena nakon ispadanja: 'Htjela sam odustati kad su svi bili protiv mene, ali slavonski inat i Mlinarić su me motivirali da idem dalje!'

'Cijelim putem me motivirala želja za odlaskom na umjetnu oplodnju kako bih postala majka', kazala je Irena

Irena Štetić Andrin u 'Život na vagi' je došla sa 132,8 kg, a otišla sa 85,7 kg, što znači da je izgubila 47,1 kg. Show je napustila u finalnom tjednu, a ona nam je otkrila kako je zadovoljna rezultatom, ali i koji su joj bili najveći izazovi.

"Očekivala sam da ću ostati u showu jer mi je bilo bitno da ostanem do kraja kako bih na taj način mogla zahvaliti svom treneru - Bogu treneru Mariju.  Dobro sam trenirala cijeli tjedan, ali glavom sam bila vani. Iznenadio me mali gubitak kila", kaže Irena.

Ipak, dodaje kako je bila sretna kad je čula da ide doma jer će napokon vidjeti supruga. "On je bio iznenađen i šokiran mojim izgledom", otkriva Irena koja je izgubila gotovo 50 kilograma.

'Cijelim putem me motivirala želja za odlaskom na umjetnu oplodnju'

U show se prijavila jer je htjela izgubiti kilograme kako bi mogla postati majka. "Majčinstvo je sad u planu, s tim ciljem sam ušla u show i s time nastavljam i dalje. Cijelim putem me motivirala želja za odlaskom na umjetnu oplodnju kako bih postala majka. Također motivirali su me i kandidati koji su budili u meni slavonski inat, protiv kojeg se ne može", kaže Irena koja je u finalni tjedan ušla kao jedina kandidatkinja u showu.

"Natjecala sam se sama sa sobom, bila sam fokusirana uglavnom na sebe. Veći problem su mi predstavljala podmetanja drugih natjecanja i odnosi s njim tijekom cijelog showa", iskreno je komentirala.

Naime, nakon što je Nina izašla iz showa  intervjuu za RTL komentirala je kako misli da je Irena najveća 'igračica' u trećoj sezoni. "Ne bih je htjela puno komentirati. Ovdje sam došla isključivo radi sebe i rješavanja svog problema sa kilama u čemu sam i uspjela, a nagrada mi ništa ne predstavlja. Većina natjecatelja se bavila više drugima, nego sobom pa su se sami izbacili", kaže.

'Poznata sam kao osoba koja lako oprašta'

Na pitanje zamjera li onda nešto nekome od kandidata, odgovara: "Poznata sam kao osoba koja lako oprašta, ali nikad ne zaboravlja, a jedino se bojim Boga. Neka se prema kandidatima, ljudi vani ponašaju onako kako su se oni ponašali prema meni u kući. Svakome po zasluzi."

Alen, Baro i Luka su među rekorderima u gubljenju kilograma u trećoj sezoni, a evo koga ona vidi kao pobjednika: "Mislim da su svi uložili puno truda i dosegnuli daleko te izgubili puno kila. Mislim da bi Alen mogao odnijeti pobjedu jer ima najveći postotak izgubljenih kila, a i najdraži mi je od svih kandidata iz showa", kaže te dodaje kako su joj upravo on i trener Mario bili najveća podrška u kući.

Dok su bili u parovima, Irena je trenirala s Domagojem s kojim se dobro slagala. "Uspjeli smo se uskladiti iako smo različiti i po godinama i po razmišljanju. Ja sam više rješavala mentalne zadatke, a on fizičke. Imali smo klasičan odnos majka i sin – malo svađe, puno ljubavi", komentira.

'Htjela sam odustati, ali sam se tada obratila svom treneru Mariju'

Najteži izazov joj je, kaže, bilo penjanje na brdo od šljunka. "U jednom trenutku, kada su svi u kući bili protiv mene, htjela sam odustati, ali sam se tada obratila svom treneru Mariju koji mi je rekao nema odustajanja, ideš do kraja!"

No, ni nakon izlaska ne odustaje. "Nastavljam udarnim tempom. Vani imam odlične trenere, Ivonu i Hrvoja, kojim zahvaljujem i koji će me dovesti do kraja. Ne bojim se da ću posrnuti, U kući sam naučila što je zdravi život i sve naučeno ću svakako primjenjivati i dalje vani!"

Show 'Život na vagi' gledajte u petak u 20 sati na RTL-u!

Reci što misliš!