FINALE SHOWA

Kandidati 'Života na vagi' sveukupno su izgubili 655 kilograma, odradili 260 treninga i prošli 36 izazova!

Nakon 126 dana provedenih u samoborskoj kući, gdje su se uz trenere Sanju Žuljević i Marija Mlinarića iz dana u dan znojili i skidali kilograme, natjecatelji showa 'Život na vagi' ove će nedjelje, u 19.45 h doći pred svoj najveći test do sada – finalno vaganje!

Posljednja emisija iznjedrit će pobjednika treće sezone s najvećim izgubljenim tjelesnim postotkom, a iako će biti proglašen 'najvećim gubitnikom', postat će bogatiji i za 150 tisuća kuna.

Četiri mjeseca izolacije

Svi kandidati ukupno su izgubili 655,3 kilograma - ne brojeći još kilograme koje gube nakon što su izašli iz showa, a čije će rezultate gledatelji saznati u finalnoj emisiji.

Treća sezona 'Života na vagi' specifična je po tome što su za razliku od protekle dvije, kandidati ušli u kuću deblji za čak 300 kilograma. Kandidat s najvećom brojkom pri ulasku je bio Alen sa 181,3, a on je ujedno i najviše izgubio u kući - 70 kilograma.

Kandidati su za vrijeme svog boravka u showu potrošili 200 kilograma proteina

To i ne čudi budući da im je produkcija od 50-ero ljudi pripremila čak 18 Velikih Izazova, te 36 izazova ukupno, a koji su se snimali na 20 različitih lokacija po Samoboru, Zagrebu i okolici.

Kandidati su za vrijeme svog boravka u showu potrošili 200 kilograma proteina, 40 litara kokosovog i maslinovog ulja. Budući da im je jelovnik sa zdravim namirnicama bio posebno razrađen, pojeli su oko 300 kilograma piletine, oko 400 kilograma svježeg sira te popili preko dvije tisuće raznih jogurta i 200 litara mlijeka, dok su količine voća i povrća bile nemjerljive.

Neizvjesnost je velika, a hoće li na finalnom vaganju odlučivati grami ili kilogrami, doznati ćemo ove nedjelje!

Reci što misliš!