FOTO - Nina Martina prije 8 godina i sad: 'Ne mogu vjerovati da sam ovo lijevo nekad bila ja'

ŽIVOT NA VAGI

FOTO - Nina Martina prije 8 godina i sad: 'Ne mogu vjerovati da sam ovo lijevo nekad bila ja'

Mnogi su joj čestitali na uspjehu i ostavili poruke podrške

Jedna od kandidatkinja 'Života na vagi', Nina Martina Korbar nakon završetka showa na Instagramu je sa svojim 10 tisuća pratitelja podijelila fotogradiju snimljenu prije 8 godina i fotografiju nakon showa. 

Naime, Nina je u 'Život na vagi' ušla sa 124 kilograma, a na zadnjem vaganju imala je 84 kilograma, točnije, izgubila je 32 posto tjelesne mase. 

"18 godina vs 26 godina, 150 kilograma vs 84 kilograma. Ne mogu vjerovati da sam ovo lijevo nekad bila ja. Pouka i motivacija za daljnji rad na sebi", napisala je. Mnogi su joj čestitali na tome i ostavili poruke podrške. 

'Nakon izlaska iz kuće osjećala sam se iznenađujuće dobro'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NinaK �� (@nina_martina_korbar_) Stu 19, 2018 u 1:56 PST

Inače, 25-godišnja Nina se u show prijavila kako bi, kako je rekla, postala vladarica svog tijela. "Željela bih se hraniti zdravije, zavoljeti vježbanje, biti ustrajna u takvom načinu života i tom promjenom početi ostvarivati snove jer ću imati puno više samopouzdanja", rekla je tada. 

No, sve se promijenilo nakon showa.  „Nakon izlaska iz kuće osjećala sam se iznenađujuće dobro. Dugo vremena sam bila u izolaciji, puno sam smršavjela, promijenila sam se psihički na bolje, stekla nove navike, prijateljstva, usvojila nova razmišljanja i veselila sam se izlasku u vanjski svijet, vidjeti kako ću funkcionirati vani, a i jedva sam čekala vidjeti reakciju obitelji i prijatelja na moje rezultate“, kazala je za RTL 25-godišnjakinja.

Mario, Luka i Alen su joj bila najveća podrška

 „Puno bolje se osjećam u vlastitom tijelu, odlično, samopouzdanje mi je jako poraslo. Svjesna sam da imam još posla, ali sada se volim, s puno zadovoljstva i ljubavi prema samoj sebi skidam ostatak i uživam u toj neopterećenosti“, objasnila je Nina nakon izlaska iz showa te dodala kako nastavlja raditi i vježbati kako bi došla do svog cilja. 

Mario Mandić, Luka i Alen su joj, kaže, bili najveća podrška u kući.  „Oni su moji prijatelji od prvog dana s kojima sam provela predobre dane u kući i vjerujem da ćemo vani nastaviti naša prijateljstva. Najviše sam se razveselila svojoj obitelji, njihovim reakcijama na mene i svim svakodnevnim stvarima, poput kave na špici, mobitelu, ali i kupovanju odjeće u dućanima u kojima sam prije mogla kupovati samo modne dodatke i cipele“, komentirala je ranije u intervjuu za RTL. 

Reci što misliš!