Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DRUŠTVENE MREŽE U HRVATSKOJ

Društvene mreže: popis trenutno najpopularnijih društvenih mreža

Društvene mreže preuzele su važnu ulogu u našem životu, a neke su ipak popularnije od drugih. Donosimo vam popis najposjećenijih društvenih mreža

Image
Foto: Pixabay
Život i stil/ 4.4.2017. u 10:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Društvene mreže danas su sastavni dio našeg života, a gotovo da ne postoji osoba koja nema Facebook ili Instagram profil. Za vas smo izdvojili koje su najpopularnije društvene mreže.

1. Facebook

Facebook je, bez dvojbe, jedna od najpopularnijih društvenih mreža današnjice. Od samog početka, ova društvena mreža privlači sve veći broj korisnika koji svakodnevno objavljuju svoje fotografije, doživljaje i uspomene sa svojim Facebook prijateljima. Koliko je ogromna popularnost Facebooka govori i zadivljujući podatak da danas ima oko dvije milijarde aktivnih korisnika diljem svijeta.

2. Twitter

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Twitter je društvena mreža koja se koristi za mikro-blogging, odnosno objavu kraćih poruka koje nazivamo tweetovima. Ova popularna mreža nudi mnoštvo različitih mogućnosti za svoje korisnike pa njezina velika popularnost nimalo ne čudi. Podaci govore da Twitter trenutno ima oko 300 milijuna korisnika.

3. Instagram

Upravo se čita

Image
INTERVJU ZA RTL.HR

Hana Sokač iz 'Života na vagi' o nevjerojatnoj transformaciji: 'Promijenila sam baš sve, kroz tijelo gradim zdravlje'

Društvena mreža koja je lani s rekordnih 400 milijuna aktivnih korisnika prestigla Twitter. Instagram je mreža za brzo i besplatno dijeljenje osobnih fotografija te kratkih videozapisa sa pratiteljima. Osim toga, ova zanimljiva aplikacija također omogućuje obradu fotografija raznim posebnim efektima.

4. LinkedIn

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ova društvena mreža prvenstveno je namijenjena za održavanje poslovnih kontakata između raznih tvrtki i pojedinaca. Funkcionira tako da svi korisnici mogu promovirati i predstaviti sebe, svoj posao te komunicirati s potencijalnim poslovnim partnerima. LinkedIn bilježi oko 300 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tehnološke mogućnosti

Znate li kako odblokirati Viber na vašem mobilnom telefonu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba