Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Tehnološke mogućnosti

Kako zvati sa skrivenog broja

Zanima vas kako zvati sa skrivenog broja? U nastavku pročitajte kako zvati sa skrivenog broja i kako najjednostavnije uspostaviti ovakav poziv

Image
Foto: Photos/ilustracija
Život i stil/ 26.9.2018. u 7:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da li vam se desilo da ste poželjeli pozvati nekoga, ali niste htjeli da znaju o kome se radi. 

Ako vas zanima kako zvati sa skrivenog broja, evo nekoliko jednostavnih savjeta.

Razvoj tehnologije daje nam svakojake mogućnosti, a jedna od brojnih je i zvanje sa skrivenog broja. Ako ne želite da osoba koju zovete zna da ste to upravo vi ili samo ne želite da pozvana osoba posjeduje memoriran naš broj, možemo odabrati opciju skrivanja broja.

Kako zvati sa skrivenog broja pomoću aktivacije zabrane prikaza broja

Ovu uslugu vrlo je vrlo jednostavno aktivirati, i to preko izbornika na svom mobilnom uređaju. Dobra stvar je ta što u bilo koje vrijeme tu istu opciju možete i deaktivirati. Važno je jedino da vaš mobitel ima opciju aktiviranja zabrane prikaza vlastitog broja. To ćete vrlo lako provjeriti u postavkama poziva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Unošenje posebnog koda 

Ako ne želite mijenjati postavke, odnosno ne želite koristiti tu opciju koju ima gotovo svaki današnji pametni telefon, postoji i drugi način kako zvati sa skrivenog broja, ali samo za jedan poziv, odnosno kontakt. Naime, ovako možete jednokratno sakriti broj,  unosom posebnog koda #31# ispred broja koji pozivate. Ovo je već dobro poznat način skrivanja broja i dosta je star. Koristio se prije nego što su se uopće pojavile opcije zabrane prikaza na mobilnim uređajima 

Kod ovog načina pozivanja sa skrivenog broja uslugu morate unositi za svaki poziv ponovno, što je ipak mnogo bolja opcija nego neprestano aktivirati i deaktivirati opciju zabrane u postavkama mobilnog telefona. U nekom trenutku možete potpuno zaboraviti ponovno aktivirati pozivanja što bi mogao biti problem.

Upravo se čita

Image
još jedan opoziv

Ovaj proizvod povlači se iz trgovina jer sadrži hepatitis E virus

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Život i stil/ 26.9.2018. u 7:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tehnološke mogućnosti

Znate li kako povezati laptop i tv preko wifi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba