5  razloga zašto jednostavno nemate volje za seksom
Izvor: Pexels
Stres je ubojica libida, a ako ste zaposlena majka i bavite se dječjim i vlastitim obavezama: ponekad je normalno da su seksualne stvari po strani. Dajte si malo prostora i pokušajte drugačije organizirati svoju rutinu.
Izvor: Pexels
Ako nemate volje za seksualnošću, možda je problem u kontracepcijskim tabletama koje uzimate. Često smanjuju razinu testoterona u krvi oa djeluju na smanjeni libido.Ironično je, ali pilule koje bi trebale omogućiti bezbrižan seks mogu isti onemogućiti.
Izvor: Pexels
Loš raspored spavanja također može biti zaslužan za manjak želje za seksom. Idete li kasno spavati ,a rano se budite? Jeste li zamijenili dan za noć? Sve to može biti uzrok nezainteresiranosti jer manjak sna može poremetiti estrogen i progesteron.
Izvor: Pexels
Menopauza je, nažalost, jedan od faktora koji utječi na smanjenje želje. Pojavljuje se oko 51 godine, a drastično pada hormon estrogena. Radi toga seks postaje i bolan.
Izvor: Pexels

5 razloga zašto jednostavno nemate volju za seksom

Ponekad ništa nije krivo u vezi i vi i vaš partner se odlično slažete. Što se onda dogodilo sa željom za seksom? Nekoliko je razloga zašto ste bezvoljni, ali na sreću neke se stvari mogu poboljšati

RTL/ 30.5.2018. u 14:34

Najnovije

Najgledanije

Pogledaj još galerija