Vaše vjenčanje iz snova ne mora biti ekstravagantno kako bi ga pamtili zauvijek. Pronađite balans između stilova i pratite pravilo 'manje je više'.
Izvor: Thinkstock.com
Vrijeme je da ekstravagantne i jednostavno 'previše' torte izađu iz mode. Osim što ćete skupo platiti taj 'luksuz' , minimalizam se uvukao i u sferu vjenčanja pa je čak i Meghan Markle odlučila pojednostaviti svoju tortu.
Izvor: Pixabay
Dramatičan ulazak mladenke na vjenčanja doista pripada drugom vremenu. Zaboravite dolazak na konju ili u kočiji. Ulazak mladenke postao je prava ceremonija, a sada bi se fokus trebao vratiti na ljubav mladenaca.
Izvor: Pixabay
'Vojska' djeveruša, također, se udomaćila na vjenčanjima, a posebno su uočljive u pastelnim haljinama iste boje. Osim što je jednostavno previše, djeveruše mogu biti i tehnički problem.
Izvor: Pixabay
Vjenčanja su gostima posebno zabavna zbog hrane koja upotpunjuje svako iskustvo. Nije potrebno pripremati ekcentrične gurmanske užitke. Pokušajte balansirati s poznatim jelima i nešto ambicioznijim jer na vjenčanju nemaju svi isti ukus kao vi, a vama je s
Izvor: Pixabay
Cvijeće u kosi nije više moderno ni na festivalima, a kamoli na vjenčanjima. Dajte priliku nečem novom i elegantnijem.
Izvor: Pixabay
Dekorirani zidovi mogu upotpuniti vjenčanje i pridonijeti atmosferi ambijenta, ali ne moraju biti 'kič'. Ako se odlučite za dekorirane zidove, odaberite jedan element koji želite prikazati, a ne njih 5
Izvor: Pixabay
Vintage uređenje može biti idilčno, ali vjenčanje mora biti praktično. Staromodne romantične stolice i minijaturni noževi i vilice nikako se ne uklapaju u praktičnost.
Izvor: Pixabay
Svjetleći natpisi stalno se ponavljaju na vjenčanjima. Istina je da mogu predstaviti neku poruku na jedinstveni način, ali već su doista 'isprani' pa razmislite o alternativi.
Izvor: Pixabay
Kabine za fotografiranje su imali svoj veliki moment, a sada su samo psotale dosadne. Imat ćete stotine istih slika svojih prijatelja pa je bolja uložiti novac u aktivnosti koje će vašu svadbu učiniti nezaboravnom,
Izvor: Pixabay

Planirate svoj poseban dan? Zaobiđite ove trendove

Bliži se vaš poseban dan, a nemate ideja? Društvene mreže krcate su trendovima i ludim primjerima cvjetnih aranžmana i frizura, a pogledajte koje je to najbolje zaobići.

RTL/ 29.6.2018. u 12:23

Najnovije

Image
SLAVNA BAHRA

Neprepoznatljiva Bahra! Zvijezda emisija 'Ljubav je na selu' i 'Pet frajera tjedno' promijenila izgled: Što kažete?

Najgledanije

Image
SLAVNA BAHRA

Neprepoznatljiva Bahra! Zvijezda emisija 'Ljubav je na selu' i 'Pet frajera tjedno' promijenila izgled: Što kažete?

Pogledaj još galerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču