J. Lo tvrdi da si je uzela dovoljno vremena da se polako vrati u formu. U prvim mjesecima počela je s laganim šetnjama, a kasnije je trčala, plivala i vozila bicikl. Naglasila je da je najbitnije da se vježbe često mijenjaju.
Izvor: Instagram Screenshot/Jlo
Kim Kardashian otkrila je da je pratila Atkinsovu dijetu nakon poroda. Usredotočila se na nizak unos ugljikohidrata i kontrolu porcija. Unosila je mnogo zdravih masti i vlakana.
Izvor: Instagram Screenshot
Heidi Klum posvetila se vježbanju na spravi za veslanje i tvrdi da je to dalo bolje rezultate od trake za trčanje. Izbacila je alkohol i ugljikohidrate pa čak i određeno voće. Unosila je najviše proteina.
Izvor: Instagram Screenshot
Beyonce je majka troje djece, a svejedno ima ubojitu liniju. Tvrdi da je liniju vratila zahvaljujući dojenju i da to preporučuje svim ženama. Uz to je kombinirala i zdravu prehranu te kardio vježbe.
Izvor: Instagram Screenshot
Alessandra Ambrosio brzo se vratila na pistu jer je jela pregršt salata. Otkrila je da je bijelu rižu i rafinirane ugljikohidrate zamijenila onim prirodnim u izvornom obliku.
Izvor: Instagram Screenshot
Halle Berry bila je odluča da se vrati na crveni tepih. Jela je male obroke svakih nekoliko sati i izbacila procesuiranu hranu. Jela je mnogo listnatog zelenog povrća, ribe i domaćih juha.
Izvor: Instagram Screenshot
Mariah Carey rodila je blizance i značajno se udebljala. Izgubila je 30 kilograma tjelovježbom i zdravom prehranom. Održala je zdravi tempo mršavljenja i gubila je 4 kilograma mjesečno.
Izvor: Instagram Screenshot
Jessica Alba ponovno ima ubojite mišiće i figuru. U prvoj je fazi radila 20-minute vježbe za jačanje trbušnih mišića, a kasnije je počela s vježbama koje uključuju cijelo tijelo. Otkrila je da je nosila i korzet.
Izvor: Instagram Screenshot
Reese Witherspoon borila se kilogramima u trudnoći, ali brzo ih je izgubila. Zahvaljujući zdravoj prehrani, jogi, planinarenju i plesu uspjela se vratiti u top formu.
Izvor: Instagram Screenshot
Jennifer Garner poznata je po svoji mišićima, a do njih je došla prirodnim putem. Preporučuje majkama da se uključe u igru sa svojom djecom i tako troše kalorije. Naravno, popravila je prehranu i dodala zdrave nutrijente.
Izvor: Instagram Screenshot

Želite uskočiti natrag u stare traperice nakon trudnoće? Iskoristite trikove slavnih mama

Većina žena u trudnoći dobije značajno na kilaži i to je sasvim normalno. Nakon poroda, međutim, žele uskočiti natrag u stare traperice. To nije nikako lako, ali smo pronašli trikove slavnih mama koji bi vam mogli pomoći.

RTL/ 2.12.2018. u 14:16

Najnovije

Image
LIGA PRVAKA

Pogledajte kako je Dinamova mladost prošla protiv Salzburga: Priželjkujemo da će seniori biti bolji

Najgledanije

Image
Lijepa Ukrajinka

Nakon teškog priznanja: Mila Kunis na premijeri filma pojavila se bez slavnog supruga

Pogledaj još galerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču