Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
3,2,1, - kuhaj!

Ante uvjeren da ih žiri sabotira: 'Ja sam stvarno tužan i pomalo razočaran'

Iako su dobili relativno visoke ocjene članova žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', Ante smatra da on i Martina zaslužuju više

Image
Foto: RTL
RTL/ 11.4.2018. u 8:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Ocjene nikako ne odgovaraju komentarima. Ne znam što bismo Ante i ja trebali napraviti, koliko se još truditi da nam žiri da veće ocjene“, izjavila je Martina nakon kušanja. Žiri je bio zadovoljan njihovim zapečenim krumpirom s bakalarom i knedlama s marelicama, komentari su bili iznenađujuće dobri s obzirom da su Martina i Ante imali gotovu paštetu od bakalara, veliki komad krumpira, ali i jako ukusnu salatu s dresingom i domaće knedle baš kakve se rade u Dalmaciji. Taj „dobro odrađen zadatak“ dobio je dvije sedmice i jednu osmicu, što se Anti nikako nije svidjelo.

„Ja sam stvarno tužan i pomalo razočaran. Iskreno, gubim motivaciju i volju za kuhanjem… Moram to otvoreno priznati jer s ocjenama nisam zadovoljan od samoga početka. Nekako osjećam da smo sabotirani po tom pitanju. Evo, ovo današnje jelo je čisti primjer. Nisu našli niti jednu zamjerku, od salate do krumpira i knedli, a dobijemo takve ocjene! Ja sam tužan i razočaran i lagano gubim volju!“, olakšao je dušu Ante, kojem nikako nije jasno kako je Mateja Domitrović Sabo dala mršavu osmicu knedlama koje bi mogla sama slistiti bez problema.

I Josip i Miroslav očekivali su više od prosječnih 16 bodova za svoj „inovativni jelovnik“ na kojem su se našli svinjski bubrezi s noklicama od graha i svinjska rebrica s kupusom i jabukama. Njihova dva tanjura jesu bila ukusna, ali nisu proizvela vatromet u ustima članova žirija. Baš kao ni moderna jela Nikoline i Otta, koji su, pak, poslužili napola sirovu ribu.

„Ja ću vam pohvaliti sve ovo što imate na tanjurima. To je vizualno jako dobro, ali i ukusno i savršeno je odrađeno. Ali se moram držati svojih kriterija kada je u pitanju ova riba. Za moj pojam, prevelika je greška da komad ribe ostane sirov. Danas im nije sretan dan…“, objasnio je Ivan Pažanin zbog čega je Nikolini i Ottu dao tek četvorku, iako tanjuri zaslužuju čistu devetku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jesu li se ohladile emocije i smirile tenzije ili će novi zadatak ponovno podići nervozu natjecatelja? Doznat ćemo već večeras, kada u 21:05 na RTL-u kreće nova epizoda kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

Pročitajte još:

Upravo se čita

Image
SVAKA ČAST

Željka Mateša je nova zvijezda TikToka! Za RTL.hr kaže: 'Na ovo su me potaknuli kupci u trgovini'

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Dobar tek

Zdravo, fino i - jeftino. Ovo su najjednostavniji recepti bez skupih namirnica koje je teško pronaći

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba