kako ga pripremiti? / Bakalar ove godine upola jeftiniji nego prije 12 godina!

Rašeljka Zemunović istražila je kako prepoznati kvalitetan bakalar i kako ga pripremiti.

19.12.2014.
17:40
VOYO logo

U većini hrvatskih domova na Badnjak će zamirisati bakalar.

Jelo je to koje se već tradicionalno priprema dan prije Božića, iako ta riba uopće nije iz naših krajeva.

Rašeljka Zemunović istražila je kako prepoznati kvalitetan bakalar i kako ga pripremiti.

Doznala je i zanimljiv podatak. Iako i dalje vrijedi za skupu namirnicu, ove je godine jeftiniji gotovo 50 posto nego 2002. godine.

Više pogledajte u prilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo