Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PROMICANJE TRADICIONALNIH JELA

Dani kuhinja i interijera u Westgateu

Dani kuhinja i interijera 2013. i ove se godine održavaju u WESTGATEU uz interaktivno okružje trgovačkog centra.

Image
Promo/ 22.10.2013. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uređujete ili preuređujete kuhinju, tražite najnovije informacije o mogućnostima uređenja vašeg životnog prostora? Manifestacija Dani kuhinja i interijera 2013. mjesto je koje pruža potpuno novi uvid u mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju. Tako će se renomirani proizvođači predstaviti u punom sjaju i na način koji će vam olakšati potragu za savršenim rješenjem.

Dani kuhinja i interijera 2013. i ove se godine održavaju u WESTGATEU uz interaktivno okružje trgovačkog centra. Posebnost ovogodišnje manifestacije predstavlja prošireni koncept koji omogućuje i predstavljanje izlagača koji u svojoj ponudi imaju uslugu i proizvode za opremanje interijera.

Među izlagačima su Henkel, Cetis-kuhinjski namještaj, Interijeri Zadro, In-color, Prima kuhinje, Studio Križnjak, Bosch kućanski uređaji, Kovinoplastika, Qualis, Inotherm i Metel. Svi oni su i ove godine za posjetitelje pripremili dodatne promotivne sadržaje na svojim izložbenim prostorima.

Posebno iznenađenje Dana kuhinja i interijera 2013. je sudjelovanje popularnog chefa Tomislava Špičeka. Njegova su specijalnost tradicionalna hrvatska jela koja će pripremati svake večeri u zabavnom dijelu programa.   

„Ovogodišnji ulazak Hrvatske u Europsku uniju prilika je da se sjetimo izvornih gastronomskih vrijednosti Hrvatske. Vjerujemo da će tradicionalne hrvatske delicije Tomislava Špičeka posjetiteljima svake večeri izazivati zazubice. Odabranim sudionicima omogućili smo i da svoje tradicionalne hrvatske recepte skuhaju upravo sa chefom Špičekom. Uvjeti za sudjelovanje dostupni su na facebook stranicama West Gatea i Dana kuhinja pa su svi oni koji se osjećaju kao chefovi dobrodošli“, izjavila je  u ime organizatora manifestacije, tvrtke Ponovo tri, Martina Zlački Baća.   

Prošle godine na Danima kuhinja posebnu je pozornost izazvala kuhinja čiji primjerak boravi i u kući poznatog hollywoodskog glumca Brada Pitta u Los Angelesu te kuhinja vrijedna milijun kuna koja je upravo na prošlogodišnjima Danima pronašla svog vlasnika.

Osim namještaja, posjetitelji će na Danima kuhinja i interijera imati priliku razgledati i popratne sadržaje za uređenje doma, a istodobno uživati u bogatoj i raznolikoj ponudi i sadržajima koje omogućuje domaćin događanja – shopping centar WESTGATE.

Promo/ 22.10.2013. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba