balansiranje obroka

Bizarni trik za ljepotu Kourtney Kardashian koji poboljšava memoriju i ima anti age učinak na tijelo

Ghee, odnosno pročišćeni maslac, regulira probavu, poboljšava memoriju, čisti krvne žile, jača imunitet, poboljšava vid i ima anti age učinak na tijelo

Image

Kourtney Kardashian

Vijesti.hr/ 10.4.2016. u 18:19

Kourtney Kardashian otkrila je da svakog jutra popije žličicu rastopljenog maslaca.

Brojne poznate djevojke imaju svoju beauty tajnu ili trik koji primjenjuju svakodnevno kako bi održale vitku liniju. Naravno, nijedan od njih ne bi bio djelotvoran da tijekom dana ne vježbaju i konzumiraju zdravo i pametno izbalansirane obroke.

Miranda Kerr nedavno je otkrila kako je za nju kokosovo ulje pravo otkriće te da svakog jutra pojede po jednu žličicu. Beyonce ne može zamisliti početak dana bez mješavine tople vode i kajenske paprike. Kourtney Kardashian se kune u čarobna svojstva ghee maslaca.

Image

Ghee maslac

Foto:
Image

Ghee maslac

(Foto: Thinkstockphotos)

Ghee, odnosno pročišćeni maslac, veoma je zdrav, a ona ga kupuje organski. Njena majka Kris ga je pravila sama u svojoj kuhinji, a naučila ju je njena bivša svekrva.

Ovaj maslac dobiva termičkom obradom sirovog, nesoljenog maslaca tako što se iz njega uklone mliječne bjelančevine i voda. Tad se dobiva mast ugodnog mirisa, a koja je jako dobra za zdravlje.

Upravo se čita

Image
tri vrste u hrvatskoj

Od ugriza zmije u Hrvatskoj umrle su tri osobe, među njima i beba. Ako vidite otrovnicu, ovo morate znati

Ghee obiluje antioksidansima i vitaminima A, E, D i K, a Kourtney svakog jutra rastopi jednu žličicu i popije ju. Nakon toga pričeka 20 minuta te popije čašu vode, a potom doručkuje.

Ovaj maslac regulira probavu, poboljšava memoriju, čisti krvne žile, jača imunitet, poboljšava vid i ima anti age učinak na tijelo.

Vijesti.hr/ 10.4.2016. u 18:19

Više s weba

Pročitajte još

Image
potraga za modne piste

Je li se obistinila ona narodna 'Splićanke su najljepše na svijetu'?

Više s weba